Träningsverk?!

Igår vara jag helt slut för att skriva om dagen. Emma kom förbi igår och så tog vi en promenad först till skolan där vi hämtade upp Kerstin och sen till affären och handla och så hem! Alltså en promenad på ca 1 mil! Jaga går ju vanligtvis inga såna promenader men jaga tyckte inte att det var jobbigt direkt. Men när jag tog över vagnen med 2 barn i och började dra på den snöiga/hala vägen så blev det lite jobb för benen. Men inte förrän de sista 200 metrarna blev det jobbigt. Först sa Emma åt mig att göra utfall och sen upp för en backe sista biten där jag inte gjorde annat än att halka. en var jag röd om kinderna vill jag lova med en hel del flås! :P Trotts den långa promenaden igår har jag ingen träningsverk alls. :D Efter promenaden blev jag inbjuden till kusin på fika och ja, jag syndade med ett super gott wienerbröd som Emma hade bakat. Det var inte jätte stort, men säkerligen inte inom ramarna för min nyttighet. Jaja, jag gick ju ändå jätte långt.

På väg hem för att börja laga någon sorts middag så kom Oskar och hanns kompis springandes eller snabbt gående. Dom var så söta :P Sen gick jag in och gjorde pytt i panna till alla andra och Spenat soppa till mig. Svårt att veta vad man ska göra för ätbart om man inte vill äta typ samma hela tiden! Soppan vart i alla fall god!


"Sumobrottarna"


Min "Spenatsoppa" (Pågående matlagning)

Nu ska jag klä på mig för en dag i Björklinge backen. Ska gå ner och göra i ordning lite picknink och så ger vi oss av :P

Min onyttiga nyttiga dag

Vaknade till min smoothi på enbart hallon och banan. Den var okej fast mest tråkig, åkte med mamma som väntat mot Björklinge där hon fick fotvård i en timme medans jag "läste" aallt för många dåliga tidningar. Sen in mot Uppsala där jag fick vänta ytterligare en timme på att mamma skulle masseras. Jätte roligt! Kände hur ont i ryggen jag hade men inte hjälpte det.. Så en tripp till IKEA efteråt där jag hade råd att inhandla lite piff men inte mer. och så hem! Det är så roligt att ha ett liv! Och vad jag inte ville erkänna ska fram! Jag åt ett mål på Max... (Piss skit) Hon i disken verkade ha brottom med att få höra vad jag ville ha så jag hann lixom inte kolla igenom de nyttiga alternativen, så jag slängde ur mig "En dagens." :( Hm. skärpning! Stenhård självbehärskning i framtiden tack!

På IKEA hittade jag något roligt i min annars rätt sega vardag. Det är alltså en "mjukis huvudbonad" i form utav en blomkruka med tillhörande blommor! Mycket underhållande!

Var till Linda en sväng på kvällen och kollade in min blivande make Vidar som var och hälsade på. Vi räknade ut att när jag är 40 så är han 22. Alldeles jätte lagom! Sen fick jag en kopp kaffe och fick en av Lindas alla Noveller upplästa för mig. Undrar om hon ka bli författare!? Den satte spår! Riktigt bra!!

Hittade massa roliga gamla dokument, med saker jag har skrivit och andra roliga saker, så nu ska vi se om någon mer roas av att läsa vad jag hittade (kan innehålla spår av elakheter!) :P


..Tyst så tyst..
Jag drömde en gång att jag inte var någon,
ingen var mig.
Jag drömde en gång att jag var något självklart,
Vem var jag?
Dessa drömmar om ingenting alls,
var det något? Var jag någon?
Drömmarna försvann! Vart tog dom vägen?
Allt är tomt! Allt är tyst!
Ingen lycka!
Men ändå ingen tillfällig brist.
Vart tog allt vägen?
vem är jag?


071-nummer för psykfall

...tuuuut.....tuuuut.....tuu… klick

Hej. Välkommen till Psykhimlen.
Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.
Om du är underordnad, be någon att trycka 2.
Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.
Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.
Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.
Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.


POLITIK Definitioner på olika politiska system!!
Socialism =du har två kor och ger den ena till din granne!
Kommunism =du har två kor regeringen tar båda och ger dig mjölk!
Fascism = du har två kor regeringen tar båda och säljer mjölken!
Nazism = du har två kor regeringen tar båda och skjuter dig!
Byråkrati = du har två kor regeringen ta båda, skjuter den ena och mjölkar den andra och häller sedan bort mjölken! Kapitalism = du har två kor, säljer den ena och köper en tjur! Och detta ska staten få hålla på med? varför ska vi ha så


Populära barnprogram i Afghanistan
1. Talibaner i pyjamas
2. Talibjörnes magasin
3. Alla vi talibarn i Bullerbyn
4. Talibompa
5. Fem talibaner är fler än fyra kameler
6. Lilla spöket tallaban (endast kvinnliga skådespelare)
7. Karlashnikovsson på taket
8. Talibamse
9. Barbamulla
10. Usamas Gonattstund
11. Susamalabim & de sju Talibanerna
12. Talibansjukhuset
13. Diggitaliban
14. Usama på luffen
15. Uttalibansradion
16. Talibananson och BinLadarne

Nyttig och home made

I dag har jag varit i stan! Åkte in vid 10 tiden i morse och till Eriksberg och hälsa på Karin och Seb, och så åkte Karin och jag o lämnade in våra icke fungerande mobiltelefoner på reparation så nu är jag handikappad tills jag hittar någon att råna en tillfällig telefon av :P insåg att ingen av mina gamla startar eller laddas som dom ska (Piss skit) så i morgon  ska jag gå över till kusin Emma och fladdra med mina otroligt vackra ögonfransar och hoppas på att hon äger någon! Sen ska jag åka med mamma till Björklinge där hon ska få fotvård/Massage och så ska vi in till stan efteråt och gå på Tahi massage och IKEA efteråt. Oh hoppas min pappa är generös i morgon och känner att han vill bjuda mig på massagen! :D Idag fick jag dessutom arslet ur vagnen och var och handlade lite oxå! jag tänkte i de nyttiga banorna :P.

Lite utav mina inhandlade varor! Ananas, Sallad, Bananer, Äpplen, Mango, Kronärtskocka, Blomkål, Avokado, Morötter och sparris. Så köpte jag även hallon till att göra smoothie på! :P Mmm

Efter att ha träffat Karin en stund så åkte jag ner på stan där jag placerade mig själv utanför "Storken" där jag och Putte bestämt möte. Jag var mobillös och stod och väntade som en annan tönt, måste ha sett både ensam och virrig ut där jag stod :P Men så kom han. En Kaffe o en bit cheeskace för att fira av nyttighetsskottet och så en pratstund på typ två timmar :O. Sen kom jag på att min parkering gick ut så vi gick och lade i mera och så en vända på stan! Mycket trevligt sällskap må jag säga! *ler* :P

Putte vart lixom de flesta andra mycket glad över att få vara med på kort :P
Efter att ha sagt adjö så begav jag mig mot Eriksberg för att inhandla lite prylar till kvällen middag, hade nämligen betämt mig för Sushi :P Blev så inspirerad utav att bli bjuden på hemmagjord sådan så nu ville jag pröva själv vilket jag gjorde! Sen upp en sväng till Sebastian som hade bakat Mazarin kaka för att jag skulle komma förbi! Vilken ära! :D Ännu mera nyttigt! Som betalning eller något så utförde Mr.Seb någon typ av läkar lek på mig med en nyiköpt "hammare" som han knackade mig med lite överallt för att få mina tummar att rycka och ben att flyga. Han stoppade tussar i mina ögon och bländade mig med ficklampa och så fick jag höra en saga om lill och stor hjärnan. Lika intressant som altid, synd bara att jag har så dåligt minne!
Home made sushi gjord av lilla mig!

Till kvällen blev det alltså Sushi! Så gott. Lite klent dock, tog lite för lite Yonezu (Sushi vinäger) tror jag. Men jag är rätt stolt över att jag klarade av att få ihop bitar som faktiskt höll även när jag höll dem med pinnar! Och att jag gjorde egna Maki (de runda) Hittade billigt Nori (torkade alger pressade till tunna plattor) Nu blev det mycket sushi :P Så stolt!! Dock så kanske dom inte blev de vackraste men vad gör väll det? Gott var det!

Fettich

Idag är det den så kallade "Fettichdagen" (Förstår om du har ätit många fettisdags bullar Jojjo!? :P) Själv har jag tryckt i mig hela 2 st under dagen, att jag orkar :P I övrigt så har jag inte gjort mycket idag, roat mig med att krusat håret å att jag ser ut som ett troll, tvättat mina glasögon så att jag kan se, lagat mat eller a, stekt på lite pyttipanna, handlat, kollat på en film :P som vanligt med andra ord, nästan ingenting. Ska lämna in min mobil i morgon som inte fungerar och så ska jag nog försöka att hinna med och träffa syrran en liten stund med! Det har varit synd om henne, hon råkade ut för en liten incident så om hon är snäll kanske hon kan få något av mig :O. Och så ska jag gå på fika möte med Putte, o kika efter lite flera jobb att söka.

I går var jag över till Linda en stund på kvällen. Kalle var oxå där så vi satt o snackade lite skit och kollade på familjen annorlunda, jag tycker om familjen i Älvdalen med 10 ungar! där kan man snacka om organiserad oreda! :P Underbar kaos. Och så fick jag en liten present utav Linda :P Tack!


Syskonen :P och KJ i famnen på Kalle

Lindas lilla gift

Ska åka och handla en JÄTTE fruktkorg i morgon oxå! det ska bli min nya image, att äta frukt :P inte bara förtås men måste börja med något nyttigt, sen ska jag börja ut och gå lite mera o så klart använda mitt nya klippkort flitigt öh typ 10 gånger så får vi se hur det blir sen :P

Sliten

I Fredags tog jag och Linda med oss plånböckerna och drog in till Uppsala för en liten runda. Vi knallade runt och gjorde mest ingenting i någon timme, sen åt vi svullo mat, och så ut till Gränby för att handla inför flickkväll! På Gränby stötte vi på Lindas härliga mormor som bjöd hem oss på kaffe och bullar som vi så klart tackade ja till! Sen begav vi oss ut i skogarna igen, och hem till Linda där Linda, Johanna och jag fixade i ordning lite dipp, plocka fram parma, ost och ölkorv och satt o snackade skit och njöt av att bara vara. Sen kollade vi inklusive Malin, Simon och Romeo på film fram tills Johanna pch jag beslutat oss för att vi kanske skulle åka hem. Droppade av Johanna hemma och så en natts skön sömn!


Flickorrna vräker i sig.. Vitlöks salami, gräddost och parmaskinka mm.

På Lördag bjöd jag och Linda in oss till Johanna på pankaks lunch vilken vi anlände till kvart i ett någon gång. Linda började att jobba kl 2 så hon slängde i sig maten och så var det bara jag o Jojjo kvar vi satt och njöt av Johannas "välgräddade" pankakor (D.v.s. att några utav dom nästan var runda, inget ont menat Johanna :P)plus att jag denna gång fick socker till. Det tar sig ((sa pyrromanen)!! :P. När vi ätit klart föreslog hon att vi skulle äta en grillad korv oxå så vi inte skulle behöva åka hem hungriga, vilket vi så klart gjorde! gott gott! Sen åkte jag hem eftersom Johanna skulle jobba på kvällen medans Linda och jag smed planer på party..


Pankaksgräddning, ser fint ut.. Johanna bakom den lilla katten, Linda bara ler.

I Lödags kväll åkte jag till Linda där vi piffade lite innan vi begav oss till Bälinge där vi parkerade och påbörjade partandet. En tripp till Mogge där det spelades poker, Linda och jag var redan då högljudda så vi började gå till bussen som skulle ta oss till Uppsala. En kort visit och upplockning av Dessan och så tillbaka till Bälinge och Mogge där vi plockade upp några för vidare nattliga äventyr. Slocknade i Adams soffa någongång runt halv fyra och vaknade inte så jätte piggelin. Hem och duscha och så tillbaka till min allt för fullspäckade vardag! :P.

Linda släpper loss och visar sitt verkliga jag (Galen!?)


Jag och Johan Öhm.. Har inte bestämt vilket håll vilden ska vara åt än :P


Ranglar hem i högklackat ned för hal backe. Vi praktiskt taget hänger på varandra för att inte falla Linda och jag.

Barnvakt

I går åkte min kära kusin inklusive pojkvän på Ålands kryssning och jag anlitats som barnvakt Onsdag-Torsdag (Vågat :P) När föräldrarna gett sig av så börjar kalaset! Vi spelade guitarhero och fikade för fulla muggar. Agnes var värst! Snacka om kexätare. Sen gick vi hem till mig och badade bubbelbad, Jätte roligt tyckte Kerstin! Agnes var mer faschinerad. Sen tillbaka för att leka massor. Och under hela tiden så underhöll Kerstin sig själv med att ta massor av kort med min kamera.

Efter att mäster fotografen fått låna kameran hittade jag väldigt många kort som liknade detta!

Kexätar Agnes

När kvällen kom så gjordes makaroner och köttbullar i ordning, sen kom Oskar över och sa hej, stannade med oss och så poppade vi popcorn gjorde sodastream och tittade på Kungfu Panda. När filmen var slut gick jag och nattade Agnes, Oskar och Kerstin sjöng då Singstar för fulla muggar och jag passade på att kila på "toiletten" väl färdig upptäcker jag att "Shit!" Dörren hade gått i baklås och där satt jag inlåst på en pytte toa med ett pytte fönster. Jag började lite fint att knacka på dörren men till svar så hördes bara skönsången i från vardagsrummet. Till sist började jag att banka rätt hårt för att få någon sorts uppmärksamhet och till sist kom Kerstin och ropade "Helen?" och så hörde jag Oskar säga "Vad?" Ja svarade jag. Jag får inte upp dörren. Och där inne satt jag, förmodligen knallröd i ansiktet :P (Tur att lillebror var där när det hände!) Så Oskar ringde efter pappa, som efter en stund anlände med en kniv. Han började peta lite i låset och sen hörde jag Kerstin från andra sidan dörren säga "Jag vet vart pappa har gömt nyckeln" Sen hörde jag hur pappa och Oskar följde efter Kerstin för att försöka finna nyckeln, och där satt jag...

Efter mycket om och men lyckades dom leta fram en värktygslåda och pappa lyckades bända upp låset på något vis! Ut kom jag och pappa bara flinade åt mig.. Typiskt honom att göra narr av en så där. :S

Så tycker Kerstin om toa dörren som höll Helen fånge

Agnes in action

Omstoppning och en god natt kram av Kerstin och så säng dags. Hade rätt svårt att somna, var kanske lite orolig över att rulla över Agnes medans jag sov, hade ju inte mage att lägga henne i hennes säng. Sen snodde hon allt täcke och plats så jag låg lixom väldigt mycket på kanten. Till sist somnade jag någon gång vid halv 1. Vaknade av en ledsen liten dam vid halv 2 och hon hade inga planer på att somna igen förrän vid halv 4. Väl sövd igen, men dåligt! Eftersom Agnes gnydde en hel del så var jag redo att få kliva upp igen men till slut så somnade jag och vaknade på morgonen utav att Kerstin kikar in genom dörren! God morgon och upp och hoppa! Jag gick för att göra i ordning frukost och så står jag i köket och katten kommer upp med en liten överraskning i form av en råttfälla med en halv mus i Jippi!! Katten börjar efter en liten stund att rulla sig på mattan och klia klorna och då hör jag Kerstin säga "Skrälle, vaför gör du så där för? Öh skrälle!" Lite mera singstar sen kläder på och ut i snön för att skapa i snöhögen. En tunnel/grotta senare och en pulka promenad så gick vi in för att värma oss och äta lunch medans Agnes sov.

Vårat fina "snöslott"

Senare när Agnes vaknat och jag plockar undan lite så kommer Kesrtin och talar om att i kväll ska hon minsan få en hund. Varpå jag talar om för Kerstin att det är fult att ljuga och att om man ljuger så blir tungan svart. Kerstin springer genast och speglar sig. Så kommer mamma och pappa hem lyckliga över att inte finna några tatueringar eller röda ögonbryn, och jag knallar hem för att så småning om få mig en god natts sömn.

Våld

Ha ha jag sitter och tittar igenom en massa gamla filer på datorn och så hittade jag en konversation mellan mig och Mikaela som ägde rum för ca 1,5 år sedan!

Helen: jonathan slog mig idag!!
Mikaela: vaaaa!!!?
Helen: fast jag började sa han.. Jag skulle ju bara visa honom en sak
Helen: typ..
Helen: men han sa att jag började så slog han mig..
Helen: då gav jag han en bitchklapp du vet... o då brakare löwst fan va stark han blev..
Helen: sen nöp han mig på inidan av låret..
Helen: o så sprutade han klorin i mitt öga
Mikaela: aj då
Helen: o han bet mig i rumpan..
Helen: vill du höra mer?

Ha.. rätt komiskt! Mikaela verkar verkligen ta detta seriöst!

Nu ska jag ut och gå en liten promenad i väntan på att det händer något! :P

Happy birthday!

Grattis i efterskott på 7års dagen och glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger för det vara just vad det var i Lördags!

Alla hjärtans dag som jag nu firar mer eller mindre på egen hand.. Och den 14 Februari 2002 så åkte vi familjen tillsammans med Christine och familj till Thailand. En resa till paradiset och 7 himlen vill jag minnas! Detta firade vi igår med att gå ut och äta med co på Thai Village. En buffé som gjorde oss både mätta och trötta.

Vi satt och diskuterade allt mellan himmel och jord  och kom in på det här med semlor och vilken dag man åt det! Vi kom rätt snabbt på att det var på fettisdagen man gjorde det och Chritine säger då? "men när är den då? är det på lördag eller?" Jätte roligt!!! En annan sak vi diskuterade då var vad det faktiskt hette och hur det uttalade och stavades. Jag vara å klart tvungen att söka på det för att inte ge falsk info men det vara väll ungefär som jag trodde :P

"Fettisdagen (den feta tisdagen) är tisdagen efter fastlagssöndagen och den sista dagen före den kristna fastan. Att det är sista dagen innan påskfastan har givit upphov till traditionen att denna dag, och ursprungligen bara denna dag, äta semlor, även kallade fastlagsbullar eller fettisdagsbullar." (http://sv.wikipedia.org/wiki/Fettisdag)


En Semla ser ungefär ut så här om den inte är gjord utav profsiga mig så klart!


Ur tjusigt tycker jag! :P

På hem väg och mot bilen efter en mycket trevlig kväll med god mat och gott sällskap fann vi något mycket vackert som jag självklart tog kort på

Seb, Oskar och Karin poserar bredvid den ståtliga reklampelaren á "NÄRA"!

Idag har jag och Oskar arbetat hårt med att försöka tömma oskars gamla rum men trotts några timmar arbete så är det fortfarande MASSOR kvar! Åkte ner till Bälinge också och lyxade till aftonen med pizza :P Och nu ska jag ta och kika på en film.

Demo

Idag har jag "demat" på Ica Maxi! Prov jobbade åt pappas nya project "Sju gårdar" med att stå och låta folk provsmaka på mjölk och tala om vad vi gör och vilka vi är och vart vi finns. En lärorik och rolig dag och kanske till och med så att jag nu har ett jobb för ett tag framöver som demo anställd! :P

Nu sitter jag hos mormor som firar sin födelsedag i förskott eftersom hon ska åka på en liten resa när hon fyller år. Vi har ätit god sallad, Mango sorbet och druckit massa prit (inte jag, jag kör!) Och nu har jag lånat mormors nya dator för att skriva lite och lägga ut "nån" bild men mormor förbjuder mig att lägga ut något på henne och morfar vilket gör mig besviken efter som vi lyckades få ett riktigt bra kort på mig och morfar då jag håller i hans mungipor så att han blir snygg! Jag älskar att vara här! Min mormor och morfar är så roliga! Jag hörde nyss morfar skrika "Du får inte slå på min mage som en trumma" Hahaha roligt! Syster och hennes pojk hade i alla fall inget att säga till om så här kommer en liten bild från kvällen! :P


Seb och Karin!

I morgon kommer kära Ragnhild m. kompani och hälsar på! Och jag antar att jag ska fortsätta hjälpa lillebror att montera in lite nyinköpta prylar från IKEA :P Sen har han sportlov nästa vecka och jag har lovat att vara barnvakt åt Kerstin och Agnes så vi ska nog komma på något kul! :)

So long farewell!


Picknick

I Tisdags hade jag storstädning på mitt rum eftersom främmande snart skulle komma. Kl 4 anlände min gäst! vi hann inte med mycket innan det var dags att åka in till stan igen för att skjutsa mamma på party, men vi hängde inte läpp över turen eftersom vi bjudit in oss själva på middag hos syster och hennes karl. Färdig bestämt dessutom att vi skulle bli bjudna på hemmagjord すし eller Sushi som vi säger :P


Två av dessa hemgjorda "sushisar"

Jätte god och lyckad mat! Tack för en jätte trevlig men kort kväll, Mamma ringde kvart i 10 och ville ha hämtning så Christine och jag begav oss mot Värmlandskällaren och mamma för att sedan åka hem. Väl hemma så tog vi oss en promenad i underbart kvälls "ljus och luft" och så in för att bädda ner o i min säng och slå på en film. Christine somnade rätt snabt som vanligt så jag slog av filmen och somnade jag med!

På Tisdag morgon vaknar vi som prinsessor på ärten och kikar ut genom fönstret, en maffig fruckost för att sedan packa picknink väskan. Missade vår varma Choklad eftersom tankbilen varit här (Suck) men med kaffe, mackor, ett paket ballerina, hotdog och massa annat gott så ger vi oss iväg med sparkarna vi lånat utav kusin Emma.


Ny "grusad" väg, men vi är glada ändå! "sparken går ju att lyfta".

Väl framme vid avtagsvägen en kilometer bort knappt, parkerar vi sparkarna för att gå sista biten. Christine njuter av naturen medans jag pratar i telefonen :P Det blir en promenad som slutar i en liten skogsglänta där vi gräver bort lite snö runt vår "grillplats" sen försöker vi göra upp en liten brasa att grilla vår korv över. Vi lyckas jätte bra med att få fyr på tidningspappret vi haft med oss i alla fall. Christine passar förstås på att elda och röka sin korv i ett desperat försök att få äta varm mat medan jag väntar på glöd vilket jag talar om för Christine som säger "Jaså du är sån du? Fint ska det vara.." När jag insett att det inte kommer att bli någon glöd så sätter jag också igång att röka min korv över de få så kallade vedträn vi lyckats få med oss, den av dessa som brinner bäst är "faluröfärg" målad och Cj kom då på att vi med andra ord åt falukorv i stället.. Mycket roligt!!!


Christine röker korv och resten av omgivningen och jag pratar i telefonen med en av alla mina beundrare

När vi ätit en kall korv var så begav vi oss hem mot värmen, när vi kom hem så tog vi oss en varsin varm dusch och sen droppade vi oss själva framför film i min säng, vi började titta på en, sen gick vi och lagade middag och åt, sen såg vi klart filmen vi höll på med för att efteråt slå på en till! Sen en promenad till på det för att svalka det dåliga samvetet. och så till baka till sängen för film nr tre men då somnade Chritine igen, så jag slog av filmen och somnade jag med!

Vaknade idag och kände inte riktigt för att ta oss en picknick i dag så vi åt lite frukost, tog en promenad och la oss sedan i sängen för att titta på en film :P Sen åkte Christin hem :( Då tog jag och Oskar och åkte en tur till Bälinge för att hämta ut ett paket som kommit till mig, och så ta tag i K´s rum igen efter vilan. Plockade ihop hennes sita saker och Oskar plockade in fler utav sina, pappa och jag målade över karin "Bordell" och allt har sen gått jätte fort. Så nu är det kanske klart snart! äntligen! Bortsett från att Oskars gamla rum ska fixas till då :S


Pappa Målar över Karins älskade "Bordell"

Solsken

I dag har det varit en fantatisk dag :D

Vaknade i morse upp ur min dåliga sömn men kunde inte vara annat än glad när jag såg hur solen sken in genom mitt fönster. På med kläder och upp. God morgon till familjen, adjö till Karin och mamma, och sedan en lång promenad med Otto ute i det fina vädret. Jag bara kände lyckan genom kroppen när jag sprang genom den mjuka snön medans Otto hoppade som en galning runt mig i ivriga försök att fånga snön som yrde upp.




















Otto galen i solen glädjesprång
..



När jag kom in ifrån solskenet så tog jag fram kokboken och granskade den noga och efter ordentligt övervägande begav jag mig till affären och handlade lite idegrienser och en födelsedagspresent till min farbror som fyller år idag. Sen åkte jag hem och började baka... Semlor! Ska lägga upp bild på bakverket sen!! Var på kalas och åt tårta och kakor hos farbror! trevligt att träffa lite släkt! :D

I morgon kommer Christine o ska sova hos mig jipppiiii!!!! Och så kom Karin mycket oväntat hem igen! :D Mycket som hände nu.. Och Cristian ringde nyss! Ett långt samtal! kul att prata lite! det var ett tag sedan nu!

(`!´1´2491S181)"()!""(N27"!(!//")(!?!"(/@$2£A[]@{\@]"(((!"(!=R@}@]$[£[$[}€\[}K2148"$+@$) Christian hoppas det gick att tyda! ;P

"Snö ängel"

Hemma igen efter en vild kväll :P

Åkte ju som sagt på Ladies night hos Linda i går. Började med att Linda verkade uttråkad, hon ringde nämligen och bad mig komma på en gång, japp sa jag som höll på med annat, en halvtimme senare har jag precis slängt i mig lite mat o plockat ihop lite prylar när Linda ringer och frågar vart jag håller hus..

Väll hos Linda så beger vi oss på engång till Bälinge för att plocka upp flickorna. Snabbtur in till stan o handla lite mys och så ut till Åkerlänna igen. Små prat och lite att släcka törsten med, men våra planer på bastun verkade ha sinat eftersom en var bakis, en var sjuk, och en annan bara tråkig :p men till sist bestämde jag och Linda oss för att ändå ta och snygga till oss lite så in med ved och sen satte partyt igång. Fnittriga och med kall öl i handen satt vi och pinade oss i värmen och sen, spritt språngande nakna ut i den iskalla snön och skapa konst! (Änglarna vart fina, ser ut som om dom ramlat ända uppifrån himelen!) Kvällen tog tråkigt nog slut snabbt, då tjejerna åkte hem men jag sov kvar hos Linda och KJ (Katt Jäveln).

Vaknade i morse då KJ livligt hoppade på mina tår som vinkade under täcket. Bjussad på mys frukost med nygräddade baugetter, te och smoothie m.m. och sen en riktig slappar dag framför tvn och i sängen för att sedan åka hem. K kom dessutom hem i kväll och plockade ut halva hela hennes rum och nu är det snart klart för om målning och inflyttning för O, Spännande!

:)

Ladies nighT

I Tisdags så ringde Christine till mig och vi pratade i en och en halv timme, nästan lite kort för att vara oss, vi bestämde att vi skulle utföra våran sedan länge tänkt tripp till Fyrishov  där det var Onsdagkväll under det mörka halvåret är "afton med medelhavs buffé och nedsläckt bad med stearinljus och poolbar." Så bokat bord för 4st (Jag, Karin, Christine och Karro.) Dessutom så ringde Karin.. "Helen!? vill du gå på bio i morgon, jag bjuder!" Jippi tänkte jag det behöver jag! komma ut lite men det visade sig att Karin skulle gå i skolan men hade en bio biljett som gick ut samma dag. Jaja, gratisbio tänkte jag. Jag började frenetiskt att söka på Sf efter eventuell film att se, vilket visade sig vara omöjligt innan kl.6 på kvällen då alla filmerna började, Kl 6 börade även Fyrihov partajjet så till min besvikelse var jag på väg att slå igen datorn när jag kom att tänka på barnvagns bio och mycket riktigt så gick dessa på dagen!

Så Onsdag morgon pallrar jag mig upp tiditg för att hämta biobiljetten utav Karin på skolan för att sedan bege mig mot bion som började kl.11 Jag såg "I taket lyser stjärnorna"  Ensam satt jag där i biomörkret.. Eller ja eftersom det var massa bäbisar som skulle komma att hitta till mat tutten oxå så var salongen rätt upptänd, men filmen var mycket bra! Verklighetstrogen, underhållande och sorglig.

Efter filmen knallade jag upp på stan och träffade Mikaela över en kaffe, och paj för Mickans del. Det var jätte kul att träffa henne igen! Sen begav jag mig på en liten shoppingtur med mig själv och köpte färg till lillebrors rum och sen för att plocka upp Karin.

Fyrishov var jätte trevligt! Maten var forgettable men god. Badet var mysigt och avslappnande och sällskapet var enanstående! Härlig dag enligt mig!

På Torsdagen tog jag en tripp till mormor för att ha internet kurs med henne (Hon har köpt en laptop!) Det gick super! hon är så duktig! Hm.... Jag sitter fortfarande och väntar på att hennes läxa (Ett mail) ska komma!

I går (Fredag) var jag hos Linda och bara mös, blev klippt och pratade massa skit. Skjutsade in lite Bälingefolk till Uppsala och sen tillbaka till Linda för att dricka te och roa oss med att skicka skämt sms.. Jätte underhållande!! :P

I dag (Lördag) är jag inbjuden till Linda igen för en tjej kväll i bastun och massa annat kul! :P så..


So long farewell

Sju Gårdar

Roteberg och min kära pappa som dygnet runt jobbar häcken av  sig, medans många mjölkbönder i Uppland och runtom i Sverige lägger ner så utveklar vi!" Roteberg var 1988 en av de första gårdarna i Sverige att odla ekologiskt" och nu är det premiär  för "Sju gårdar" som är en liten ny fantastisk idé om närproducerad och ekologisk mjölk ifrån Uppland. "Sju Gårdars kor rör sig fritt i ladugårdarna, de går länge på sommarbete, får ekologiskt foder och mer tid med kalvarna. Det ger glada och friska kor och en hög kvalitet på mjölken. "
( ...Sju Gårdars hemsida... ) (...Sju Gårdar Reklamfilmen...)

De första varorna kommer ut i de flesta butikerna i uppsala området under veckan.


...

.-*PIMP*-.

Det var ett tag sedan jag skrev nu ja men jag är expert på att "fatta mig långt" så för denna gång tar vi en kort uppdatering på vad som hänt!

I Fredags var syster Karin hemma på besök och plockade lite i sitt rum som ska komma att bli lillebrors rum, under plockandet fann Karin massor med roliga saker som hon stoppade i en påse för senare behov.. Sååå under dagen gick vi över till vår kära kusin Emma och tiggde fika. Det hela slutade med att Emma skulle gå ut för att ta in hästarna och under tiden har jag och Karin gjort suxxxxxeeeé med "för senare behov påsen" och utsmyckat lilla Kerstin med en fantastik ny look. Dessutom så rånade vi stackars försvarslösa lilla Agnes vid senare tillfälle för att utföra operation "tatuering på magen" vilket vi lyckades mycket bra med medans Emma körde "Det var kul när ni kom, men ännu roligare när ni gick" vilket vi så klart gjorde eftersom emma såg lite så där halv lycklig ut... (( Kerstin och Agnes blogg ))


Kerstin överlycklig över sin nya look och läppstiftet itter fint på ögonbrynen!


Agnes efter övergreppet. Karins och mitt verk är fantatiskt tycker mamma Emma! :P
(Ett pussmärke)




I Lördags 50 års kalas på Ulltuna (Gudmor Ann) God mat, härligt sällskap och vilket dans golv..


Farbror Bert lycklig över att jag ville ha med honom på bild.. NOT.

Under Söndagen följde jag med familjen Johanna med flera upp till Risbosjön och pimplade (Försökte i alla fall) och grillade korv. Men eftersom det inte blev något napp så körde jag i stället för pimpling, pimpning av Johanna med hjälp utav styrka och snö. Efter lite ruffs i håret, vi frusit lite, "smulltit" vantar över elden och diskutera mitt ursnygga pimpelspö (Som pappa gjort) så bestämde vi oss snart för att värma oss på de mer sydliga breddgraderna och begav oss hemmåt för att packa "varm bubbelpool á Fyrishov väskan" och sedan raka vägen till Uppsala.

Lisa frsyer.Johanna Johan vid brasar diskuterar dasar..
Lisa vid elden fryser.. Johanna tycker att "Varm choklad det är gott det!" Och johan vid brasar diskuterar dasar.


En trevlig tripp enligt mig! Och Tack så jätte mycket Christian för en underbar gåva!! Du är en ängel (Just a man) :) Tack!

RSS 2.0