Leka kreativ

Ledig dag. Tur eftersom jag är lite repig. Helgen spenderades med Alma och Eva i Ullared med övernattning å massssssa shopping. Tror nog att mitt bästa köp vart taklampan trotts allt. Säga vad ni vill men jag gillar den! Den har dock matat på min enorma lust att måla över den fondvägg jag tapetserade när jag flyttade in (alltså på både gott och ont). Helgen var verkligen både energi och rogivande och just precis vad jag behövde. Jag älskar dessa två typer å vi kompletterar varandra så bra! :-D Tillsammans utgör vi både vardag och fest på samma gång!! :-) jag behöver inte shoppa mer men jag hoppas det blir av snart igen.
 
Den lediga dagen inleder jag så klart med att vakna 07:15. Väntar seg men ivrigt på att stan vaknar till liv för ack med halsont och lätt febril kunna tillföra mina förråd lite pysselmaterial. Blir en tur å handla sen kapslar jag in mig i mitt trygga bo för att leka kreativ.

Idag är dagen din

Idag är det din dag. Jag firar med fiskbullar och funderar på vart ni håller hus. Jag fick märka dig för livet och du du märkte sannerligen mig. Tänk det var inte allt för länge sedan jag kom över på din födelsedag. Emma hade bakat massor i vanlig ordning. Vid den här tiden på kvällen hade din nyfunna kärlek, fireball dykt upp på bordet. I era blygsamma sätt att älska. Att njuta i lyckan att vi ändå har varandra, vi allihopa som trots allt var där. Gemenskapen, värmen och engagemanget att få alla gäster att le minst lika flitigt som du alltid gjorde. Idag är det din dag. Idag är dagen din.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0