God morning people

God morgon gott folk! Blir nog en tupplur under dagen idag. Jag var jätte trött när jag vaknade! Och så kunde jag knappt hålla ögonen öppna när jag svarade på frågorna om huruvida jag mått sedan sist! Skulle iofs vilja lägga det första pusslet en gång till så att jag kan ta kort på det så O'A kan få lite mera nostalgi känsla efter som hon påstår att hon hade en affisch med dessa motiv på sin vägg på 80-talet!

Det vart inget venflon igår utan det sattes in i morse! Har redan tömts på allt blod jag har! Nästan i alla fall.. En gång i kvarten till att börja med och nu är det provtagning en gång i halvtimmen! Jag ligger och kollar på Julie and Julia med en varm gelékudde i armvecket! Skulle vara trevligt med en vardera på mina fötter oxå känner jag för det blod som nu saknas i min kropp verkar vara just därifrån! Dom är iskalla! : 0 hm.. :)



En helt ovanlig Lördag

ÅÅhh mamma vad kul!! :D Ja dom har tre sånna pussel här! Dom är knepiga att lägga dessvärre men det är ju halva grejen!


Kolla kolla O'A


Idag har vi faktiskt fått gått ut på en promenad! Mycket skönt! Knallade ner mot stan, in i några butiker och roade oss, vidare upp mot slottet och sen tillbaka! Båda grupperna som ligger inne nu var ute och den andra gruppen har på sig blodtrycksmätare i 15 timmar som mäter blodtrycket på dom ca var 30 minut och när den sätter igång och mäter så måste dom stanna för att få ett så korrekt svar som möjligt! Detta resulterade i att (eftersom dom var 4st) fick lov att stanna lite då och då efter som någons mätare satte igång! Och vi måste gå som dagisbarn samlat så det var lite som att gå ut med en hund som stannar och kissar eller sniffar stup i ett! :P Bra liknelse!


Axel och Anna kollar in Teknikmagasinet föndter för en "om du fick vad du ville i fönstret vad skulle du välja!?" Och så har vi två stopp för blodtrycksmätning att vänta på! (Klickbara bilder)

Stop för blodtrycksmätning.... Gång 7!? :S :P


Vid Islandsfallet passerade vi märkliga isflak med typ rosor på. Dom största vad ca en meter! :S Märkligt fenomen men vi konstaterade att det berodde på strömmarna!

Den övriga tiden av dagen ägnades åt att lägga pussel nr.3 i serien "smågubbarmedrödanäsorprecisöverallt"!! Vart klara med det oxå efter mycket om och men! Detta var det svåraste hittils! Idag fick Anna och jag dessutom superhjälp av massa pusselsugna fingrar! :) Och!!!! Får inte glömmas! Har jag och Axel roat oss med att dra och vicka på alla spakar vi hittade på våra sängar och fiffla lite med de andras sängar medans dom var på andra äventyr! Mycket roande tyckte vi! Mindre kul tyckte de andra som inte lyckades klura ut "hur i helvete" man fick tillbaka sängen i standard läge! :P Hohoho!

Anna sitter och klurar!!


Annas säng respektive Kristians säng efter att jag och Axel haft kul med spakarna! :P

Min vistelse

Så ligger jag i min säng!! Eller ja.. i min säng här på avdelningen i alla fall! Fick en ny idag! Vart lite om placeringar och jag landade i ett annat rum men det gick bra det med! Större rum som jag bara delar med en person i stället för tre! :) Dessutom är det närmre till köket, men längre till tv:N.. Aja! Det vart bra oavsett! :)

I Onsdags när vi kom så låg jag och kollade på film hela dagen! Jag kollade på: Pay it forward, Let it in, Sorority boys, City of Ember, och Hanna med H!! Samt en massa "play" snuttar på ex. tv3, kanal5, tv4 och svt! :P MASSA helt enkelt!! Så åt jag lite, åt lite till, och så åt jag lite! :P Och!!! Jag stickade under hela dagen! :) Detta resulterade i en restgarns mössa oxå! :)


Min senaste i kollektionen! :) "Restgarnsmössan"

Igår lade jag puzzel! :) 1000 bitars! Satt och klurade och klurade i en evighet! Satt ensam i tv rummet och tittade på massa kul program som man vanligtvis inte kikar på som typ efter tio, extreme home makover, top model mm. Tillslut tröttnade jag lite och bad om assistans! Snart kom min nyfunna vän Anna och hjälpte till! efter ca 12 timmar med lite uppehåll då och då så lade jag klart pusslet i alla fall! :) Så var även den dagen förbi!


Anna in action och det färdiga pusslet efter lite slit! :)

Idag har jag kollat på play kanaler, en märklig film vid namn Mr.Nobody och spelat TP och Alfapet med mina studie kamrater och tittat på handbollen faktiskt! :P En lugn dag!

I morgon ska de första proverna tas! Kanske på tiden med tanke på att det enda vi gjort i studie syfte är att ha stoppat i oss 6st tabletter! Och sen har vi bara fått roa oss! :) Så kl.7 i morgon bitti skulle dom komma in och väcka oss så ska dom sätta in en venflon som vi antagligen får hålla vid liv med varma gel kuddar halva dagen i morgon så då vet jag inte vad det blir.. Lite sugen på att lägga ett puzzel till men det kanske får bli på Söndag i stället..! Känns som att vara på ett pensionat typ fast minus god mat! Börjar tröttna rätt hårt på matlådorna nu! :S

Saknar min Erik lite för mycket nu oxå känner jag! :( Han vill dock inte vara med på denna bild :S

<3

God natt!

På plats!

Ligger i sängen på avdelningen där jag kommer att tillbringa de närmsta 6 dagarna i väntan på bättre tider! Började dagen med att försova mig!?? Jag vet... Det är otroligt slarvigt och har inte hänt på år och dagar och så händer det idag!? :S Var precis så att jag missat sista möjliga bussen att åka in med till stan oxå och som bekant så lever min bil sitt egna lilla liv och gav upp igår! :S PANIK var det enda som satt på min hjärna när jag flög upp ur sängen en och en halv timme senare än planerat! Som tur är så har jag ju en fantastisk pappa som efter lite panikskrik gav med sig på att skjutsa mig in till stan 3 mil enkel väg fast han inte hade tid!! TACK PAPPA!! <3

Nu ligger jag i alla fall på plats! Känns som att det inte hade gjort allt för mycket om jag kommit en halvtimme försent dock för när jag kom hit så fick jag sängplats och sen var det väntan på medicinen som kommer att intas 08:30 var dag! Fick den och sen var det frukost och nu är det inget mer idag förutom att bli "övervakade" och äta frysta matportioner som man tröttnar ganska snabbt på! :S

Sköterskorna var just in och sa att vi försvinner ett tag nu men det finns anndra här om ni undrar nått.. Sen la dom till "Vi ska gå ut och fika" SNÄLLT VA!? :S Här är som sagt kylskåpen låsta och vi får inte intaga något annat förutom det som står framme på exakta klockslag! Det vill säga inte ens ett litet tuggumi får vi ta! :S Nu ska jag slå på en film! :)

So long!

Reunion med min bloogg

Plockade fram kameran som stått på hyllan ett tag! Tog med mig den ut när fam. Alunda var på besök idag och vi var ute på en liten promenad! :) Bara för att det vara ett tag sen så tänker jag att jag ska börja lägga upp bilder som en reunion med bloggen! :P Kanske blir det roligare att skriva igen om jag lägger upp lite bilder igen! :)

Disig dag men ack så fin! :S (Foto: Jag)

 


Hemgång! :)

Nu är snart denna omgång över och det är dags att bege sig hemmåt! Ska infinna mig här på Onsdag morgon igen för att ligga inne fram till Måndagen! :)

I sängen på småsemester!

Så ligger jag här i sjukhus sängen.. Dagen har varit både lång och kort! Sitter konstant och väntar på mat :S hemskt va? Nu när man inte får äta vad man vill och hur man vill blir det plöttsligt mycket besvärligt! Ligger just nu i min säng och tänker på hur gott det skulle vara med ett stort glas juice!! Mmm... Jag är förvånansvärt nog inte sugen på godis eller något annat skit onyttigt men sallad har legat och smugit i mina önskedrömmar hela dagen! Kanske för att det som serverats hittils är "Karins lasange" samt nån kycklingfilé m pasta även den i färdig förpackning! Inga tillbehör eftersom alla ska äta så lika som möjligt! :S Jaja...

För er som inte vet vad som inträffar just nu så ligger jag sedan 07:45 i morse inlaggd på en mysig liten sal i pinsamt sköna sängar. Sitter och tittar på för mycket film, lägger pussel och bara myser runt! Vid regelbundna tider håller "gänget" till i köket och myser med rostade mackor och te! Ganska okej faktiskt!

Allt detta för en studie om ett kombinationsläkemedel som ska klassifiseras som godkännt förhoppningsvis!? :S

I morgon blir jag utskriven för ett tag. Får veta i morgon när jag ska vara tillbaka! Det visar sig!

Bloggen blir förmodligen i alla fall väl uppdaterad denna visstelse eftersom man måste fördriva mycket död tid på något vis! Lämpligt nog många gånger i sängen med en dator på mitt rullbord! :) Nu blir det sovdags för lite mer provtagning i morgon bitti och utlottning på grupp man hamnar i! Spännande! :) So long!

Bakin up!!

titta på intervjun först! (1) Sen sången!! (2) Varning!! Låten sätter sig snabbt på hjärnan!


(1)



(2)


...

....







Ibland töms man på ord! :( Nu är ett sånt tillfälle! :( Jag är tom på ord. Tom på tårar. Tom på tro.

Livet är så orättvist!



Jag älskar er!! <3
















...

Sing along krut i brallan!

Tackar hörrni! :) Finns ju faktiskt någono som är duktig o komenterear i alla fall! !:) Har kikat upp möjligheterna! :) Så ringde min tappre riddare och hade förslag så bloir väll till att duscha fast jag intee orkar :P Sen ska jag klä på mig kläder jag tror jag inte har, kladda lite i fejjan och sedan bege mig mot okänd ort! :S Fick lite krut i baken i alla fall och kände att det säkert kunde hända något roligt i alla fall så satte genast på lite musik på hög volym och tog en sing along! :)

Hara fått dille på superebra Florence + The Machine!! Brabrabra!!


HJÄLP! :S

Vem är villig att offra sig på mig ikväll!? Jag har så tråkigt och känner att mitt humör är på botten! orkar inte ta mig för något heller och känner att händer det inget idag så börjar jag nog snart gråta! Då är det illa! :S

Någon... Save me och hitta på något! Få mig att tagga till!!

DEt var en sån där..

Vanlig typisk amerikansk film som man bara vet vad den innehåller och hur den slutar men endå var det precis det lilla jag behövde för stunden! Den packar vi på Johanna härnäst så hon oxå kan få skratta lite! Och det här var min favorit bit för er som är osäkra om ni vill se den eller ej! Det blir inte bättre!! Hahaha!

En typisk Helen scen! :) "Det skulle kunna ha varit jag scenen"

Älskar minen i duschen när hon ylar owooow! Se det minst två gånger så blir det ännu roligare! Och det klassiska "worst songs ever" sen bara går det inte annat än att sjunga den ändå! JÄMT! :)



Och för er som ändå fick lite mersmak så heter filmen såklart "Easy A"

Och i och med denna film så får (bortsett från Erik) utmärkelsen "veckans babe" Inte för att jag lägger ut såna hela tiden så det blir ju lite missvisande.. Hm.. Får bli "För tillfällets babe" Som han lyckas leva upp till i den här filmen i alla fall!

"Penn Badgley"


Min Erik

Jag saknar Erik. Han är snyggast i världen. Go o gla o min underbara karl.

"nyttighet framför allt"

Idag är det jobb för hela slanten igen! Var på kära macken från kl.7 i morse och ska nu bege mig mot jobb nr två för ett kort pass till 22 ikväll! :S Lite sliten är jag men snart är det Tisdag vilket innebär att jag får vara lite ledig! :) Sen blir jag fit for fight igen :) Ska försöka inleda "nyttighet framför allt" vecka så snart jag blir ledig! Det kommer bli mycket skidor, promenader och god bra mat men framför allt inget godis!!! :P Det blir nog det svåraste! :P Men jobbar jag inte så sitter jag inte i en bil och vill ha något att tugga på så det kanske funkar! :)

Jag har ju satt som nyårslöfte att jag ska till att gå ner några kilo och ersätta med lite muskler! Så i och med detta inlägg får det bli officiellt att Helen INTE ska äta eller dricka onyttigheter inte ens på jobbet! ;P Och hon ska ut och göra MINST en aktivitet om dagen! Minst tio tusen steg på stegräknaren under en dag! MINST! Gör jag inte det så blir det till att traska innan sängdax!

Nu är jag HELT slutefter en lååång dag så nu ska jag sova!..


Jobbat och jobbar och jobba!

I Tisdags började jag jobba igen efter alla högtider! Skönt att få lite ordning på vardagen! I mitt liv just nu fattas endast ett eget boende annars är jag helnöjd! :) Har hittat världens goaste kille, har två jobb som jag trivs mycket bra med, har världens underbaraste kompisar, en underbar familj och jag mår förövrigt väldigt bra! Som sagt det enda som saknas är ett eget hem att komma hem till, basa och styra själv i och känna att jag bara kan komma hem, slappna av och bara leva mitt liv!

Jag har nu jobbat enda sedan i Tisdags! Inte så länge så ska inte klaga egentligen. Dessutom vill jag ju jobba men just nu känns det långt till helgen! I morse började jag klockan 7 och jobbade fram till halv 5 vilket kändes som en evighet och jag kände att jag stressade runt lite för mycket! Kändes som att det var för mycket att göra! Sen ringde Macken och frågade om jag kunde komma in och jobba ikväll.. min första tanke var att det kan jag ju inte.. Men vad gjorde jag ikväll? INGENTING så klart jag ställer upp! trött som tusan och stressigt vart det men till macken for jag! :) Snabbt hem iemellan för att byta kläder medan bilen fortfarande stod på ute så in igen så idag har jag jobbat mellan 7-21 och i morgon jobbar jag kväll. På Söndag blir det oxå mycket! 7-22 :S sen jobbar jag dag på Måndag och sen Tisdag blir det äntligen en vilodag! Den ser jag fram emot men kanske inte ska ta ut det i förskott! :P Nu blir det till att sova! Totalt slut!

God natt gott folk!


RSS 2.0