Jag älskar dig faster!!

Tack för att du hela tiden är så stöttande och positiv till mina val i livet! Jag älskar dig och kommer alltid att göra det! Jag är med dig jämt!! Den här är till dig! (Tryck på "play" knappen. Du måste ha ljud på!) BAMSE Kramar



I dag gott folk!!

Idag gott folk så ska jag unnaa er ett blogg inlägg eftersom dete som vanligt intet inträffat på ett b tag! Ni förstår, när läsar antalet minskar så känns det inte alltid lika kul att sätta sig ner och skriva! Men här kommer en kort sammanfattning på den gångna 1 och en halv veckan sedan sist!

Jag har blivit miljonär!!! :D

Vem vann denna!? Jag svarade inte fel en enda gång och använde inte en enda livlina! Detta var belöningen! Sa jag att det var Junior!? :P


Jag anlände till Trondheim straxt efter 20 Onsdagen den 20de och blev uppmött av min underbara vän och trogna frysahäckenavsigbaraförminskullsamtbäraminaväskorfasthonintemåsteföratthonärensaannvän Johanna! :D Tack för det kompis! :D Youre best hest!

På Torsdagen ville jag gå på bio och se Avatar. Ja tro det eller ej! :P Jag kämpade ett tag med att försöka övertala mina kära sambosar att vi skulle gå men det utan någon vidare respons så när klockan närmade sig 16.30 så begav jag mig ner mot Torget och bion! Jag kilade in på torget och införskaffade lite IKKE förnödenheter. Det var ju rea och jag har inte unnat mig något på rean typ så det blev lite chica nagellack, en tröja, lite underkläder och en hatt faktiskt :O Jag vet inte vad jag ska med den till och den var ful men jag tyckte det kunde vara kul att ha en :P Den kostade inte mycket i alla fall så om inte annat så bara för att :P

Fredag jobbaade jag min "första" dag på gilde för i år och på mitt nya kontrakt. Det känndes faktiskt riktigt bra att vara tillbaka så snabbt igen! :D Nu blir jaga kvar till slutet av Februari om jag inte vill förlänga det helt plöttsligt. Men som det känns nu så vill jag bara hem och rå om mina kära och försöka mig på att bli en bättre människa med vättigare värderingar och bättre kunskap om mina vänner som jag MÅSTE inse är något mcket viktigt i mitt liv! Jag avgudar er! Det är många som ska få smaka på det ordet även om det inte alltid känns så! Jaga vet att jag är en dålig vän! Inget jag vill men jag bara är sån! :( Hjälp mig lite på traven och tjata på mig för fika och mys dagar för jag blir så glad av det!

Förra helgen åt vi gemensamt taco! Mums! Sen hade vi "family time" vi spelade "Vem vill bli miljonär" och körde den här "sätt en lapp i pannan" grejjen! Kul faktiskt!

Johanna sitter och klurar på frågan!

Det tog ett bra tag innan Johanna lyckades lista ut vem hon var! :P

Senaste utgången :P Sitter och värmere upp med små korch!


I går var Linda och jag nere på stan igen och kollade sjuka reor :S Synd bara att jag INTE har råd med nå shopping! :( Det blev trots allt lite plagg! Skit fina så klart, och riktigt billigt vart det med! :D På kvällen skulle ALLA daamerna gå ut var det sagt! Lite som ett farväl, eftersom Mathilda och Rebah åker hem på Tisdag. Men ikke sa nicke. Utan det hela slutade med att jag och min trogne springare Johanna på eget bevåg gav oss ut i Januarimörkret för att roa oss! Blev en mycket trevlig kväll som tillbringades på Crash, var farligt fullt där inne!! Och dansgolvet höll på att falla ner... Snacka om att gunga!


På platts i Johananas säng för mingelfotografering!

Läskiga läppar? Läskig Johanna!

Jag är mycket farsinerad över mina läppara så det vart några bilder på dom! Pinsamt va!? Haha O Joel råkade ut för läppstift på örat :P Haha! Stackarn!

Hm...

Bästa bilden på oss tror jag :P

Resterande tid har varit "som vanligt" med skillnaden att det är lite tomt på jobbet, alla verkar vara sjuka eller borta av annan orsak!? Dagarna går och jag inser att min tid i Trondheim börjar lida mot sitt slut eller vad vet jag!? :P


Detta bjuder jag på eftersom det är Söndag :P


Johanna bestämmer sig för att förhandstoaletera innan utgång.. Undrar om hon kom iväg sen!? Snyggich!? :P Haha


Meningen var egentligen inte att ta kort på mina fransar men jag hade få bilder då jag hade ögonen öppna! Stämpel för kvällen! :P





........................................ Återgången till oskuld ......................................

Det är inte början på slutet
Det är det tillbaka till dig själv
Återgången till oskuld
Kärlek - Hängivenhet
Kännsla - Sinnesrörelse
Var inte rädd att vara svag
Var inte för stolt för att vara stark
Titta bara in i ditt hjärta min vän
Det kommer att vara tillbaka till dig själv
Återgången till oskuld
Om du vill, då börja skratta
Om du måste börja gråta
Var själv inte döljer
Bara tro på ödet
Bryr mig inte vad folk säger
Följ bara din egen väg
Ge inte upp och använda chans
Att återgå till oskuld
Det är inte början på slutet
Det är det tillbaka till dig själv
Återgången till oskuld



Trondheim im coming back! :P

Kan ni gissa vart jag befinner mig!? Sitter just nu i Östersund och väntar på ett tår som går först om 3 timmar! Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera som vanligt men nu har jag ju varit hemma en period, närmare bestämt sedan den 6 Januari! Det har varit mycket trevligt och jag har haft fullt upp mest hela tiden! Jag har varit på partyn.. :/ Slitsamt! Började den 9 på Göteborgs nation där jag tillhandahöll med dansuppvisning, för mycket drickande, headbangande och höga hopp i kooola strumpbrallor! Kvällen slutade lyckligt och jag landade i bäddsoffan uppe hos syrran runt öhm.. Någon gång på natten ja!

Hela veckan slet jag hårt med att fara runt och hälsa på folk samt bege mig ut på byxjakt och annan jakt oxå för den delen! Träffade Eric en hel del! Började kolla på en film som vi aldrig han klart med då jag ständigt var på väg någon annan stanns så i 3 omgångar fick vi ta den filmen! Edward sissorhand med Johnny Depp! :D Nice guy! :D


(Edward Sissorhand, spelad av Johnny Depp)

Fredag den 15 firades Eric och Max som gemensamt blev 42 år! :P Det firades med förkalas hos Max. Sen vidare till BJ som var proppat! Slapp kön då jag utav någon underlig anledning stod på listan! Gjorde mig inget bortsätt från att mer än helften av dom jag gick dit med inte stod med och hamnade längs stacketet i en kö som hette duga.. Vet i och för sig inte om kön hade något namn och om fallet var så hette den nog bara BJ kön :P Efter en kaotisk kväll utan alla vänner närvarande så begav jag och Eric oss till Burger King där vi mötte upp delar av det förlorade teamet.. Och efter en mindre förtjänt burgare så gick jag ut och vinkade till mig en taxi som förde mig till Karin! Ännu en natt på soffan med andra ord!

16... Upp vad jag då kallade tidigt dvs 10 då Karin kom inrusande! Vi skulle nämligen bege oss ned till "lokalen" för att fixa inför kvällen.. Lagom till när vi skulle packa ut allt i bilen kom Sebastian hem, som sovit i Sthlm efter "tentafest" föregående kväll! Bra tyckte vi och lät honom genast arbeta, värmde upp med Sebastian på soffan och jag iväg för att köpa bakis pizza frulle till oss! Sen igång för att skära grönsaker och duka bort, sen bums iväg till universitetsaulan!

Så tog min kära systeryster "examen" eller vad man nu säger.. Hon blev i alla fall legitimerad sjuksköterska! En trevlig syn och fördel å mina vägnar om jag nu mot all förmodan skulle bli sjuk! Nu har jag två sjuksköterskor nära till hands och i väntan på att läkaren ska bli klar så får jag väll försöka hålla mig relativt frisk! Skönsång, diplomutdelning, teckenspråk, läskigt trummande och några barnskrik senare så beger vi oss iväg till Eriksberg för att fira! En glad numera sjuksköterska, eller kanske som jag skrev på min "namnbricka" när jag var på besök på mammas jobb när jag var liten, (Akademiska kukhuset) så tror jag nu att syster min är den stolta "kuksyrra" hon länge strävat efter att bli! Grattus Syrran! Och tack för en trevlig kväll!

Nu återstår blott 2 timmar och och 10 minuter innan jag ska börja ta mig ut till perrong nummer 2N här i Östersund! får se vad jag hittar på tills dess! :/ Kan inte begripa hur långt bort Trondheim ligger efter som det typ ALDRIG går tåg dit!.. :/ Åkte ju hemifrån halv 8 i morse och är framme 20.12 i kväll! Svart hål nästa!?

<3 NSB :/

Tjollahopp tjollahej!


Tandläkaren

I dag har Helen varit till tandläkaren..

Efter vad jag själv konstaterat, massor med hål i tänderna så lyckas jag få tid hos min mycket upptagna tandläkare i Björklinge. Jag ber om att få tid innan jag åker tillbaka till Norge vilket han lyckas klämma in idag. Dagen som egentligen var fullbokad av dag i Sthlm med min morfar. Jag ringde till min morfar och sa att jag tyvärr måste till tandläkaren vilket känndes mycket tråkigt eftersom det är det trevligaste shopping sällskapet! :P Han kan så mycket min morfar! Om jag har några frågor om Mulberry, Gucci, Peak Performance, Coco Chanel you name it så kan min morfar hela livshistorien och mycket till! Kvallite, kvantitet och stil, det är min morfar!!


Åter till tandläkarbesöket som ägde rum idag kl.2. Jag infann mig på platts lite för tidigt, aningen nervös för vad summan skulle landa på efter allt borrande i min mun. men som resultatet varit de senaste gångerna och alla andra gånger så kom dom fram till att min tandstatus är enanstående! Inga hål syntes där :) Glad för det men övertygad om att något var fel så började jag fråga om tandregleringar och visdomständer, bortslagna flisor och allt jag kunde komma på. Så fick en ned slipad "flisa" (saknades) och lite puts och sen fick jag gå.. Kalaset gick inte löst på så mycket men tillräckligt för att jag kanske borde vara glad att jag inte kommit iväg till Stockholm eftersom jag knappt hade haft råd att fönstershoppa.. Och jag som ville ha en jacka! :(

Snart ska jag iväg och fixa en dator med! :P Ska bli spännande o se om man lyckas! :P Lagade ju Emmas dator här om veckan. Gick alldeles utmärkt, var ju inget jätte fel men ingen kul dator att skruva i, den var så himmla liten och trång, lite revor på händerna men som sagt datorn funkar och som tack fick jag ju en mobiltelefon! :D Så nu är jag in action igen! :D Tack Mange!

Kanske tar mig en tripp in till stan för att hälsa på mormor och morfar bara för att träffa dom ändå!! :/

En sån där vanlig dag..

Funderar över om dagen idag kommer bli lika seg som gårdagen.. Har en del grejer smått inplanerat idag men vet inte hur jag ska hinna med och då blir det lätt så att man skiter i allt!?!! :S

Skulle behöva byxor eftersom jag inte har så mångal.. Typ inget par med mig hem från Trondheim och i övrigt inte måga fler. Kan ju inte gärna springa runt naken :S Har dock ingen bil och orkar inte bussa mig in till stan och sen igenom :P ÄR jag riktigt snäll kanske jag kan få ta Forden.. Innebär fyrhjulsdrift, monster motorhuv och typ 3 parkeringsmöjligheter.

1. Ställ dig LÄNGST bort, så långt bort att du lika gärna hade kunnat gått enda hemifrån. 2. Ställ dig någonstans där man inte får, där finns det alltid plats! :p
3. Parkera där 2 andra bilar står! Efter som bilen är så stor och hög så går det utmärkt att "köra över" saker!



Helen i Wursting stora, i ickeparkerbaraRangernutansvängradieochsynövermotorhuven.. Ser jag en bil under??

Vi får se hur problemet löses! Ska börja med en kall dusch! Får se om det gör mig piggare!?!!

So long!

So long Trondheim!

Trallalallala! :P Promenad ner till stationen med massa packning i massa minus men jag är glad ändå!! :D Nu åker jag hem!! :P So long Trondheim!

Hem hemmeli hem hem! :P

Kan någon gissa vad som händer idag?! Jo jag åker nämligen hem... Igen! Jag vet! Jätte trevligt! Känns som att jag behöver det! :D Så alla nära och kära! Ett återseende inatt igen då för den som är i krokarna! Jag kliver förmodligen av tåget från sundsvall på Uppsala station kl 02.49 inatt! :P Ses där homies! :D

Hem till Midgård

Idag ska jag citera Hem till Midgård efter som det är så sjukt kul!


Munken ska blotas!
Halvdan: Innebär inte det här att vi får slut på mjöd?

Runar: Nej Haalvdan, vi får slut på munk, det är inte mjödet som ska offras, det är munken!

Halvdan: Och hur tror du att mjödet kommer till då?? Musjärna!

Runar: Det vet jag inte, men jag antar att du kommer berätta det, herr jag vet allt fast jag ser ut som en bäver.

............................................................

Runar: Grabbar, nu är det dålig stämmning i gruppen, det här måste vi prata om innan det blir värre!

............................................................

Runar:
Nu är det "asa" dålig sttämmning här i gruppen, nu gör vi så här, nu tar vi varandras händerna och så sjunger vi!

............................................................

Lillsnorre: Tyke! Du är min bäste man! Jag vill att du lika snabbt som Odens rännskita letar rätt på gubben innan han hinner tjalla!

Runar! Du är min näst bäste man, gör mig inte besviken!

Halvadan! Då går vi!



Som grädde på moset slänger vi in ett litet filmklipp oxå! :P Roligt roligt!

Hem till Midgård

Idag ska jag citera Hem till Midgård efter som det är så sjukt kul!


Munken ska blotas!
Halvdan: Innebär inte det här att vi får slut på mjöd?

Runar: Nej Haalvdan, vi får slut på munk, det är inte mjödet som ska offras, det är munken!

Halvdan: Och hur tror du att mjödet kommer till då?? Musjärna!

Runar: Det vet jag inte, men jag antar att du kommer berätta det, herr jag vet allt fast jag ser ut som en bäver.




Runar: Grabbar, nu är det dålig stämmning i gruppen, det här måste vi prata om innan det blir värre!


Runar:
Nu är det "asa" dålig sttämmning här i gruppen, nu gör vi så här, nu tar vi varandras händerna och så sjunger vi!



Lillsnorre: Tyke!.. Du är min bäste man! Jag vill att du lika snabbt som Odens rännskita letar rätt på gubben innan han hinner tjalla!

Runar!.. Du är min näst bäste man, gör mig inte besviken!

Halvadan!..... Då går vi!






Som grädde på moset slänger vi in ett litet filmklipp oxå! :P

Äggstra roligt inlägg!!

Uttav någon anledning så fick jag för mig att skriva 2 inlägg på samma dag.. Märkligt inte sant!? Jag kom nämligen att tänka på något mycket underehållande!!

När johanna fyllde 15 så bestämde vi (den dåvarande EHE ligan) (EHE = Eriksson, Hagland, Evertsson) oss för att överraska Johanna med en äggning! Vi skramlade ihop pengar och begav oss mot ICA för inhandling av förnödenheter. Vi fick näst intill jag Johanna genom hela skolområdet innan vi var nöjda med resultatet. Efter åtminnstone en fullträff bestämdee vi oss för att vara snälla och hjälpa johanna att tvätta ur håret en aning innan nästa lektion så att hon slapp lukta ägg. Vi misslyckades och övervägde att hälla i lite socker och mjöl för bättre resultat. Snälla vi var! Johanna hotade med att vi inte skulle få någon tårta om vi inte gjorde något jävligt bra för att kompencera. Efter att ha erbjudit fotmassage från två håll och att hon fick ägga tillbaka när vi fyllde årl så beslöt sig Johanna äntligen för att vi åter var bjudna på kalas! Tack Johanna!!


Johanna gömmer sig för våra makalösa ägg! (förr i tiden)

Detta var Johannas budskap efter "ägglossningen"


Mina sambosar kommer hem idag :)

Så var det nya året i full gång! Och vad hara jag ägnat min tid åt!? Ingenting! Tragiskt men sant! Hela Fredagen tog jag verkligen bara igen mig, trotts att jag gick och ladee mig halv 8 Fredag morgon så vaknade jag innan 11 pigg som en lärka! Trodde jag... Efter att ha slagit på en film somnade jaga snart tigen och vaknade till lite då och då meen inte klev jag upp förrän 17 någon gång. Inte nog med det. 7 timmars sömn på dagen så vaggades jag utav mörkret utanför till sömns runt 23 tiden igen och sov i tolv timmar till! Deprimerande! Jag tänkte att jag skulle ha tagit och maasat mig ut men det har inte blivit av heller! Jaga bara väntar tills jag kommer igång med lite träning efter all jul mat. Och allt annat jag stoppat i mig meed för den delen! :S

Nu ska jag snart till att äta.. Det ni! :P Det enda jag riktigt ser fram emot de dagar jag setat hemma här alldeles ensam! :P Idag blir det wook, nudlar och lite till lyxat med vårrullar! :D Mmm! Det är till att fira!! Mina sambosar kommer nämligen hem ikväll. Inte Linda tyvärr, henne hara jag inte och kommer inte träffa på en evighet. Märkligt att vi bor ihop men intte träffas på ttyp en månad :/ Boring! Jaja alla de andra damerna kommer. Jag ttror jag ska hoppa i Mathilda och Rebeccas säng för att visa min glädje! Johanna har ingen riktig säng så det är intee lika kul att hoppa i den, men Johanna ska få hjälpa mig! Vi väntar tills dom bäddat! :D Sen ska vi nog titta på New moon! :P Kan tro att det är just vad dom vill göra efter deras långa färd!?


Komentar av Kine:
"Og takk til deg som ikke ble sur da jeg tvang deg til å bli igjen på festen bare litt lenger.. som endte opp med å bli noe sånn som 2 timer! ;)"


Jaa Kine.. Din onda sak!!! Men du lät mig hållas! Jag somnade ju till lite i fåtöljen så jag överlevde! Hoppas jag inte var allt för tjatig på dig och att du riktigt njöt av de sista två timmarna!!? :X


Kramkalas på er!!

Ett "Gott" nytt år med chips till frulle!

Nu kom jag hem... Skam för Svenska folket så jag driver! Jag slapp i alla fall att gå hem! Tack Kine för lift och tack Ellen som förmodligen inte är medveten om att hon betalade (Än) :D

Och Takk Emilie som sov när taxin kom, Charlie som var ???ja vart var han??? När jag åkte! :P

God natt eller god morgon eller vad man nu säger!! Chips till frulle i morgon!




GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0