Gott nytt år!

Så sitter jag här igen... Jag kan inte begripa att jag är så dålig på att uppdatera!?!

Igår jobbade jag min sista dagt för det här året åtminstone. Efter nyår är jag arbetslös tills vidare. Känns inte så roligt men vad ska man göra!?

Jag har försökt flörta lite på Gilde och kanske lyckas jag ragga åt mig en plats på "Ekspedisionen" f.o.m. slutet på Januari i alla fall! Så vi får se om det blir Come back! Me hope!

Jag åkte tillbaka till Trondheim natten till Måndag efter att morfar släppt av mig på Stationen i Uppsala. När jag kom fram kl 11 på Måndaag fm efter knasigt tågbyte och smaken av god julmat knorrande i magen så begav jag mig "hemmåt". Mött av en tyst och stilla lägenhet! Känndes så bra att jag STOR städade hela lägenheteten innan jag åkte hem!

I dag är det nyårsafton och planerna är fortfarande osmidda! Jag hade helst velat hoppa på första bästa tåg hem, men det gick inga.. :(

Vi får se hur kvällen slutar. Kan inte ta mig någonstans och vet inte hur mycket jag orkar. Inget o bjuda på har jaga heller. Kan inte sluta apå annat sätt än i ensamhet! Men jag trivs ju rätt bra på det sättet oxå, kanske inte på nyår men jag tror dete kommer flera än 09-10 nämligen 2 till åtminstone om man går efter filmen 2012!

Jaja. Slut pladdrat! Tack igen för en underebar Julferie hemma i Uppsala! :D

Nu är det jul igen!!

I Tisdags kväll anlände jag hem! Efter en dag med försenade tåg, byten till buss och byten till tåg som jag skulle komma att missa. Men det gick trotts allt bra! Rullade in på stationen i Uppsala vid 17.53 i stället för 16.51 tror jag hade rätt tur endå som kom hem i över huvud taget! :D Glad! Väl hemma packade jag upp lite godis o kjött.. Och njöt av att sällskapa med familjen!

I går kom pappa upp o väckte mig, frågade om jag ville följa med in till stan och handla de sista julklapparna! Jag var ju i stort sett redan klar men hängde på endå. Massa folk i stan så klart och trotts att vi inte hade många ärenden och åkte innan 10 så var vi inte hemma förren efter 3, var i och för sig och hälsade på Farfar en kortare stund oxå! Vi hann dessutom med ettt snabb stopp på Max! Riktigt gott! Det var så länge sen jag åt hambörjare o pommes! :D

Och idag...

ÄR DET JULAFTON!!! :D

Underbart! Julafton och jag är hemma! Och igår kväll hann jag o lillebror med att kolla på "tomten är far till alla barnen" oxå så nu är det ju faktiskt jul! Garnerade pepparkakshus, inslagna julklappar, massa mat och så vidare! Nu bara väntar jag på att saker o ting börjar hända! Ska gå ner och göra iordning revbenspjäll! Får se hur det går! :D

God jul på er!!

Murphy.....

:(   :(   :(

Norsk reklam!

Mycket underhållande!!  Norskar...



Nyss hemkommen

Nyss hemkommen från jobbet och vad ligger i min inkorg!? Jo detta...


Snöängel

D
u har blivit utvald att välsignas av en snöängel.
Snöängeln ska bringa dej lycka i 1 år.
Jag hoppas du blir lyckligare av hans goda gärningar. . . . . .

 














 

 

Följt av ett skicka vidare.... Orkar inte skriva mer. Jo eländigt att gasolen här hemma tagit slut o nu fick jag reda på av hyresvärden att ingen kommer att komma o byta ut den som dom sa i början utan vi får bege oss tillStatoil o köpa ny... Hade man vetat det så hade man inte använt gasolspisen o inte hade man köpt en till stekpanna utan fiffiga finess funktioner som krävs för våran "touchspis"!! SUCK! Hemfärd snart! Vart är mina tågbiljetter som skulle kommit på posten för typ evigheter sen!??!?

Förlåt alla som jag inte svarat eller hört av mig till med! Jag har lixom lite fullt upp just nu! Ber 1000 gånger om ursäkt! Jag älskar er!! :D

Do You Want The Truth or Something Beautiful?

...

Jobba en lördag

Nu kom det sig som så att jag jobbade till 22 i stället för 19 :P Helt ok efter som jag får bra betalt för det och pizza till middag vilket inte inträffat annars! I morgon blir det tfrukostbuffé och lunch på Gilde, blev nämligen jobb i morgon oxå.. börjar 7 o slutar 15 :S får se om man hinner med något julklapps inhandlande efter det!? Nu sitter jag o äter litte hembakat bröd och "reke salat" :D Mumma! Men så blir det sov dags nu för att orka upp tidigt o bege sig mot jobbet! En lördag :S

God kväll!

2 veckor till jul, och en spruta på det..

Hejsan hallå alla som är lite läs sugna :P Den gångna veckan har jag varken haft tid eller lust att blogga något :S Så är det i bland. Ska svara på massa och ändra lite i vissa inlägg det är på G, och händer förhoppningsvis i helgen om det inte blir massa jobb.

Förra helgen tog jag till färg för att liva upp min tillvaro, varat chokladbrunt hår som resultat. Efter det så plattade jag det för att se hur längden blivit (Längre) och så gjorde jag och Mathilda oss i ordning för att gå ut :P Blev en trevlig utekväll med trevligt folk!! (Bilder kommer i helgen) Johanna joinade oss senare på kvällen eftere att hon jobbat klart men kvällen blev inte långvarig tyvärr men slutade på burger king lyckligt nog!

Sen hara bara veckan rullat på. Jag hara jobbat, jobbat, jobbat, och jobbat.. I Tisdags kväll hanns det med bio. Jag Mathilda, Rebecca och Christian tog vårt pick och begav oss mot prinsen där vi bokat biljetter till "Paranormal Activity" Ingen jätte bra film enligt mig, dåliga skådespelare! Men det kanske är halva grejen på en sånn rulle. Men mana blir alltid måttligt road av skräckfilmer!

Det är inte ens 2 veckor kvar tills jag åker hem och idag är det precis 2 veckor kvar tills det är JULAFTON!! Längtar massor! Jag har inte träffat the family på nästan fyra månader då. :( Miss U!! Men sen blir det tillbaka o arbeta igen!

Ska bara klämma in med en liten komentar som myntades på jobbet :P

Jag: Letar efter "flatbiff" och frågara en av killarna på lagret.
Killen: M ska sjå! (Han kommer sen med flatbiff till mig)

Lite senare..

Jag står och plockar samma vara fortfarande.

Killen: Nej men, vi ses igen!
Jag: (Stor smilar bara)
Killen: Det är vid flatbiffen det händer!

Hahaha lät så kul!
Får bli mina nya ledord när jag går o har tråkigt o arbetar.. Det är vid flatbiffen det händer

Nu ska jag sova. Blir nog lite julklapps handel i morgon! Om jag är vaken i tid för det :P Fredag wohoo!




Nen men nu höll jag alldeles på att glömma! Idag har jag tagit svin influensa sprutan :P Myckett hastigt bestämt! :P Känns bra! Håller tummarana hårt för att jag keepar frisk nu bara!

På IKEA med familjen

Idag är det första December! Somnade igår till snön som landade så mjukt på mitt fönster. Vaknade dock till halv kyla o lite mindre snö, lite mera slask. Suck tänkte jag men lite snö på backen är det ändå men det får gärna vara lite kallare och litet mera snö sen är jag nöjd!

Har jobbat idag! Gick mycket fort men kännde emig lite stressad på slutet, vart lite "mycket" när alla gick hem tidigare från jobbet men det gick ju galant! Lyckades infinna mig på ikea enbart 20 minuter efter att jag skulle ha träffat delar av "familjen" Dvs. Johanna och Rebecca. När jag kom dit letade jag en stund och fann dem i en säng, liggandes bredvid varandra.. Vi begavoss på "plocka varor i vagnen runda" och hade det allmänt kul, Speciellt Johanna och Becca.. Förstår inte vart dom får allt ifrån :P

Mera citat..
Förlåt Becca men Johanna skriver ju så man (A life in slowmotion (YOU KNOW)) inte förstår o jag kan ju inte skriva själv vad jag gjorde :P


Citerat från Rebeccas blogg:


"Sen när Helen kom så gick vi runt och shoppade lite julsaker.. Hon  skulle väl skrämma oss (eller nått??) hon gömde sig iallafall under en hylla.. En tjej kommer fram och RÅGLOR på henne medan jag kommer och ser henne sitta hjälplös under hyllan.. Hehe Vart kan Helen vara fick jag iallafall fram..

Helen tabbe nummer två:

Vi står och käkar (helen stå och käkar) vi råkar väl säga något dumt så hon blir lite sårad.. haha Hon säger att hon ska gå och umngås med sina nya kompisar.. hon går fram till fönstret och börjar prata med två lappar som står på bordet.. hon viskar och pekar på oss.. Bara de att utanför fönstret har hon lite publik som ser allt hon gör.. Ser nog rätt kul ut när en männsika försöker föra en konversation med två lappar.."

RSS 2.0