"Prinsessan på fjärten"

Det har varit en riktigt bra helg! Jag har myst runt massor och bara gjort roliga saker! Det är då man känner sig ung igen! Eller?! :) Jag hade dessutom lyckan att få åka lite longboard igen vilket var evigheter sen. Gick lite halvdant! Man känner att det var ett tag sedan, men frammåt gick det! :) Pretty awsome! :) Dessutom så fick jag göra det tillsammans med vem som för tillfället, näst efter mig så klart, måste vara den skönaste människan i långa landet falukorv! :)

Sen igår kväll begav det sig mot Örbyhur för att träffa käre Anneli som lagat god mat och bjöd på trevligheter! :) Kvällen slutade nere på Gullans Pizzeria där det var as kalas! :) Kvällen slutade dock reelativt tidigt då min trogne springare behövde åka hem av så kallade "personliga" skäl! Grattis Johanna! :) :)

I Fredags var rjag även och hälsade på Alexandra på MiqMaq en sväng eftersom jaga visste att hon haft en lååång dag och förmodligen lite uppmuntran! Resulterade i massa småprat och att jag gick där i från med en "prinsessan på fjärten" lera :) Wweeei :O Och med vetskapen om varför vi vill ha äldre män! Det är för att vi för en gångs skull vill känna att vi är den minst "seriösa" i förhållandet!

Är det så illa!? Finns det inga yngre, mer seriösa karlar!? You tell me!?!!

Nu, dags att bege sig till jobbet igen! Puuhh.. Tur att man inte blir så bakis i alla fall! :S

Vilka dagar!

Så var studie tiden snart över! Känns som att det kommer bli väldigt tomt! :( Ingen Axel att spela Betapet med. Inget film maraton. Inget pusselipusslande. Inget lugn.

Eller?

Jag är i alla fall mycket nöjd med tiden vi varit här och kommer när det finns tid och möjlighet att delta igen. :)

Vi vart nyss väckta för provtagning på sängen! :) Nästan lika lyxigt som frukost på sängen! Man behöver inte göra något. Mer än att dra i spaken som får en i litte mer sittande ställning. Jobbigt va!? Nu inväntar vi egentligen ingenting tror jag. Vi ska väll gå och äta frukost snart men jag har inte riktigt lust att klä på mig och bege mig till köket. :S Ska "ropa" lite på Axel som ligger i sängen bredvid och höra om han är vaken nog för en alfapet duell! :)

Ikväll blir det bio med mina flickor! Johanna och Anneli! :) Weei! I övrigt så kommer denna dag, morondagen och Lördagen att bli riktigt bra dagar! :) Jag känner det!! :)

So long

à petit kliché

Nu var det så väldigt länge sedan jag skrev igen! Back on track eller? :/ Annars har det hänt mycket!.. Både bra och "tråkiga" saker! Jag och Erik är inte tillsammans längre. Det funkade inte helt enkelt. Jag var ledsen men nu känns allt så mycket bättre! Och med risk för att låta sund?! Eller snarare à petit kliché Quod te non occidit, te durat (Det som inte dödar, härdar)

Jag jobbade som sagt galet mycket veckan efter! Allt för att bedöva! Den senare tiden har jag blandat, jobb fritid och roligheter på ett mer lagomt sätt! :) Just för stunden ligger jag i min sjukhus säng igen! Dom har precis vart in och satt in PVK och tagit lite blodtryck och blodprover! Snart blir det till att kliva upp för att bege sig ner mot provtagningsrummet för lite rusch taking samples! Sen.... Nångång om vad som känns som evigheter just nu så får vi äta frukost! :) Weeiiei! :)

Så länge ligger jag och tittar på "Shakespeare in love" Vilket får mig att tänka på alla hjärtans dag igen! Som jag trodde skulle bli så hemsk! En kort resumé av den..

Vi skulle läggas in då! Kom till sjukan strax efter 7. Problemet var bara att vi inte skulle vara här förrän kl 13. Men jag och min trogne sängkamrat.. Ja eller sängen bredvid kamrat rättare sagt! Vi fick ju fortfarande härja fritt i en kortare evighet så vi satte oss och lade lite pussel och sen frammåt lunch dags så begav det sig ned mot stan för ett hänsynslöst matvrakande på Dragonpalace! :) En mycket trevlig alla hjärtans dag sysselsättning! :) Dock hade jag inte lyckliga att vinna "matätartävlingen" :( Men men... Grattis Axel och tack för du offrade mig en hjärte date! :)

Väl tillbaka på avdelningen så började de andra snart att droppa in. Dagen gick och snart så fick jag besök!! Det var min trogna springare och min härnästkommande trogna löpare som kom förbi för att muntra upp en nybliven singel! De vart en trevlig 3mans date med bubbel!! //Mellan 3 kvinnor med bubbel....vatten! :P Jaja! En trevlig alla hjärtans dag vart det i alla fall! :) Tänk att man genast blir mycket gladare när man får höra skvaller! :/ Hemskt! Nu får jag verkligen ta åt mig av benämningen "kärring" Suck! :/

What a nice offer!! Eller inte.. :)

Hemma igen!! :) Behöver lite self care nu kände jag så måste putsa lite på naglarna innan jag går in i drömlandet för att ladda för morgondagen igen!

Och för behövandets skull så satt jag en stund och njöt nu när jag såg att det dimpt ner lite mail i min inkorg! :) Enbart för att jag är i behov av uppmuntran och komplimanger så älskar jag dom här mailen men jag tror inte på dem för fem öre.

"Hi
would you be interested in a high profile photo shoot in Oxford UK, for the Mclaren Formula 1 racing team promoting the new 2011 cars? All expences will be paid and the shoot will last 1 week. The compersation for the week will be £1500. Please can you let me know if you are interested.

Regards
David
Virgin Models INC"


So to Mr.David. No thanks!


Nu kände jag mig genast lite bättre!

Hemma efter en lååång natt!

Om ni tittar ut så ser ni att det hänt något under natten! JAG VET! Jag var där, jag upplevde det! Hemskt att åka bil hela natten men sånt är ju livet! Men nu är jag äntligen hemma. Har jag varit vaken i 30 timmar i sträck! Okej, fick ett litet uppehåll på en och en halv timme på mitten! Nu blir det sängen 5 timmar sen är det dags för nya tag! Hinna med en dusch och så iväg till jobbet sen igen! :S Skönt att ha något annat att tänka på nu som sagt men börjar bli lite eorolig inför helgen!

Fördriver tid med jobb!

Dagarna kommer att fortsätta gå. Livet rullar på som vanligt runt om kring en. Och en vacker dag så står du där och har förträngt allt. Inte glömt. Det går inte.


Jag fördriver tiden med att jobba!! Något måste man göra. Låta bli att tänka på sånt man inte vill tänka på.

Mitt schema för "helgen" ser ut som sådant:

Torsdag     07:00 - 14:00
Torsdag     22:00 - 00:00
Fredag       00:00 - 07:00
Fredag       16:15 - 22:15
Lördag       07:15 - 16:15
Lördag       17:15 - 21:15
Söndag      07:15 - 15:00
Söndag      16:00 - 22:00

Tror ni lönen räcker till en lägenhet?! :S

Sen på Måndag läggs jag in igen! Ska bli sååååå skönt! Kan fråga om dom vill behålla mig!? Jag går med på det mesta! Har fungerat som slit och släng förut! Det där är rena lyxvisstelsen!

Be aldrig om ursäkt för dina kännslor

Dagarna dom går. Kvällen är värst. Så fort du släcker lampan blir det väldigt tyst och mörkt.

Begravning

Idag är det mycket kännslor i själen! Idag har vi begrarvt min älskade faster! En stor klump i hjärtat men samtidigt en sån otrolig lättnad. Vi fick höra på otroligt fin sång i alla fall från M och A som sjöng så tårarna rann oavbrutet!!


Kan inte säga så mycket mer än KÄRLEK!

Försökskaninen är hemma!

Jag är  hemma sedan i Måndags morse! Sedan dess har jag varit till Sthlm mede morfar och knallat i affärer och ätit god mat! Vi knallade in på en restrurang och klart som tusan man stöter på folk maan känner! Där jobbade rara Madde från Östervåla! :) Så kul att se henne igen, det varr länge sedan! Sen knallade vi runt lite mer och kikade sen skulle morfar tillbaka till jobbet så jag knaallade runt själv i drygt 3 timmar själv o prova kläder o shoppa lite! Sen åkte jag tillbaka till Uppsala där jag gick upp på stan och handlade lite mera på rean! :P Hittade faktiskt lite kläder, vilket jag så klart tyckte var behövligt! Vet dock inte vart jaga ska göra av dom för mina två garderober är fulla, mitt klädställ i rummet är fullt plus min data stol och två tvättkorgar med ren tvätt!! :S Aja snart kanske det blir en klädbytardag så jag kan göra mig av med lite!? :)

RSS 2.0