soon we're going!

Är RIKTIGT trött på min hals som ska fucka up nu innan våran resa och allt! Blir det problematiskt att få i sig mat och öl där nere så skär jag själv bort dessa jäkla knölar!! :S Men men! Glad över att jag och mina tappra åker till Irland i morgon!!! :) Yeeeyyy! :)

No pressure place!

Sitter i 4-ever tattoos studio och fördriver tid. Har haft mig en riktigt bra vecka som inte är slut än. Jobbar i kväll och imorgon men det är på kära macken så ska nog stå ut! ;) Håller på att längta ihjäl mig efter lite "semester" vilket infaller om 4 dagar då jag och mina tappra beger oss mot Arlanda för att flyga till andra breddgrader! Destination Dublin-Irland.. :D Det ska bli såå kul!

I veckan har jag umgåtts med kära John! En riktig liten skit! ;) Han har gjort en coverup tattuering på min ladybug som bara var ett ärr i stort sätt!

Igår var jobbet (Hemtjänsten) ut och åt middag på "Il Gusto" (smakade ok men var dyrt!) och bowlade. Sen vart det en sväng till O´Conors för lite öl och prat. Och nu sitter jag här och väntar på att börja jobba. Det är skit kul att hänga här! No pressure! :)

So long

Hur hamnade jag här?

Eftersom jag inte har något bättre för mig Så hamnade jag här! Har vaknat om vart annat hela natten. Vaknade nu ca kl.4 och kunde inte somna om så har jag legat och funderat på det här jäkla Melodifestivalen! Och det gör mig så irriterad att jag inte kan släppa det! Jag måste till och med säga att jag hatar det! Och hata är ett starkt ord!!

*Typ 300 "avsnitt" för mycket innan det faktiskt börjar bli intressant för den som ändå vill ha ett hum om hur det kommer att gå!

*Kassa låtar.

*Kassa artister, och dom som var bra innan har oftast blivit kassa eftersom dom sjunger en sån kass låt. Fabrikstillverkning?!

*Fjantiga B-kändisar till programledare som har inövade skämt som ingen skrattar åt.

*Vilka är det som röstar fram vinnaren!?

*Och när det väl är Eurovision och vi hamnar bland de sista, undrar vi hur i helvete det kunde gå så dåligt!?

VAD FAN TROR NI!?

Eric Saade lixom!? Och vad fan heter låten "Popular"!! Vem tror killen eller hans pimps att han är!? Låten är så provocerande dålig så det är inte sant!

SUCK!

Och jag veeeet att jag inte behöver titta på det! Vet att jag inte behöver bry mig. Jag tycket att det är okej att en del tittar på skiten. Det bekommer mig inte att vissa faktiskt tycker om det. Men för oss stackare som inte gör det så kan dom väll plocka fram någon radio kanal med denna svenska kommersiella musik"stil" så att vi som inte tål det slipper höra skiten HELA tiden!!

*Dom spelar inget annat än de där jäkla låtarna på radio sen i typ ett år efteråt som att det inte görs någon annan musik.

Sankta Helen

Jag känner att jag faktiskt har gjort något bra i mitt liv i alla fall! I söndags var jag Sankta. Helen! :) Hade lovat en stamkund att jag skulle kika in till honom och se hur han bodde osv. så efter jobbet så begav jag mig mot hans boning! Bara där kände jag att jag måste vara typ världens snällaste men inte nog med det så när jag kom fram till porten så såg jag en dam med rullator ligga en bit bort på marken. Jag drog på mig mitt "superwoman" face och begav mig med raska steg mot tanten och högg tag och lyckades på egen hand få henne på fötter. Lite chockad och grät och blödande i från ena handen placerade jag henne vid en dörr hon kallade hem efter att jag försäkrat mig om att hon mådde bra och klarade sig! Sedan vart det ett "för hans skull besök" som skulle avklaras! Gick mycket bra och var faktiskt ganska trevligt! Bäst av allt var ju att han blec så glad!! :) Med en glad förståndshandikappad och en fallen rullatorkärring i tankarna så gick jag mycket nöjd mot mitt vrålåk för att fara hem! Kvällen fulländade min dag eftersom den blev precis lika mysig som de flesta andra kvällar denna vecka! :)

I Onsdags kom Johanna och Anneli mina trogna undersåtar, in till stan för lite mys! Det blev Sushi i Gränby centrum som jag tyvärr inte kände smaken av eftersom jag IGEN har varit sjuk! Attans säsongs förkylningar!! :S Men det var gott ändå.. Det VET jag! :) Sen pallrade vi oss mot "Ticket" talade om för den snälla damen bakom disken att vi ville ha lite semester.

3 glada flickor senare skildes vi åt med 3 flygstolar bokade! Idag, superFredag, så har vi betalat och mottagit biljetter för en resa den 23/3 :) Destination Irland! :) Weeeii! :)

Ska sova i en stor tom säng snart.. Känns mindre kul! Kanske får jag ta och utöka mitt kudd utbud i sängen från 10 till ah så det inte blir lika tomt i alla fall! :/

Nu blir det Oscars nominerad film på datorn och påbörja en till mössa innan jag stupar. Hoppas på att det händer något riktigt kul i morgon!! :D :D Har förresten precis stickat klart en restgarns mössa till! :) Den andra försvann tråkigt nog! Hoppas den som har den nu använder den väl! :)

So long Farewell!

Top 3 Psykiska sjukdommar!

Lyssnade på Humorhimlen idag där dom pratade om Olika "sjukdommar" Dom roade mig lite så här kommer "Top 3 Psykiska sjukdommar!"

"På plats 3. Dekortad delusion: Det är om man inte kan bestämma sig för om man är levande eller död. Denna kommer bara tredje plats efter som jag hatar människor som aldrig kan bestämma sig!

På plats 2. Stendal syndrome: Är en sjukdom som gör att man får hjärtklappning, blir yr och kräks när man exponeras för konst! Enligt studier blir personer speciellt sjuka när konsten är vacker. Den kommer på andra plats eftersom jag tvivlar på att det är en sjukdom. Jag känner exakt samma sak, men inför Carola!

På första plats. Stockholm syndrome: Vilket är när man blir inlåst eller till fånga tagen och sympatiserar med kidnapparen. Vilket faktiskt funkar. Jag råkade låsa in min morfar förra veckan men bestämde mig för att göra klart mitt ärende innan jag kom hem. Jag vet! Lite Frizel varning! Han märkte nog ingenting men om han nu gjorde det så tycker han ju fortfarande om mig. Han är helt galen i huvudet!

En som inte fick plats på listan är en ny sjukdom som kommit till Sverige.

Plötslig hjärndöd! Rent instinktivt vet jag redan ett tiotal som har denna åkomma men jag ska inte nämna några namn Carola... På nätet kan man hitta symtom och här är en lista på dessa!!

Tidiga tecken: Yrsel, Illamående och förvirring

Lite senare tecken: Man kan börja hallucinera, man kan känna ett starkt sug på alkohol,man kan oxå känna ett starkt behov av att börja modeblogga.

Tecken på att man redan har fått plötslig hjärndöd: När du börjar förstå handlingen i Big brother, men då är det redan för sent!
"

Den där jäkla låten!

Så sitter jag i "stolen" igen! Jag har haft en bra vecka! Skulle ha behövt jobba lite mer egentligen vilket jag hade kunnat gjort om jag bara ville men måste ju få ha ett liv oxå! Jag jobbade 4dagar i alla fall sen var jag hel slut! Har blivit lite halvdant med sömn den senaste tiden men inatt intog jag sängen med ett leende på läpparna. Den vara nybäddad och skönare än någonsin! Så bytte jaga ände att haa huvudet på. Rätt som det var så sov jag och rätt som det var var det dax att gå upp! Märkte inte av natten alls.. :S

Idag hade jag nog en gnutta planer men antar att de inte blir av. Så dete blir ibland när "folket"! är sjuka ;) Men ska bege moi till jobbet lite tidigare eftersom det är kallabalik pga. Omstruktureringar från grunden och 10 meter upp! :S Jag hoppas att det blir bra för just nu känns det bara jäkligt kaos tycker jag! Sorry!! :S

Sen har jag i ungefär 3 månader försökt komma på vad en låt heter och hur den går. Kunde bara ett litet sound i det hela men så igår fick jag hjälp! :) Satt och bläddrade igenom ca 500 låtar.. När jag hade lyssnat igenom typ alla utom 20 så dök den upp! :) Jag vart lycklig och förbannad på samma gång! :S Var det detta vi kallade I-landsproblem? :/ 2 "nya" låtar i alla fall som kommer att spelas varma på min spotify!

The Avalanches - Frontier Psychiatrist

Ennio Morricone - L Estasi Dell Oro

You make me feel so good

"Wake up in the mornin' and you're lyin beside me
Knowin' that you're feelin' the same way for me
All I wanna do is kiss your lips and say
Can't help this passion that I'm feelin' inside me
All I wanna hear you say is that you're there with me
All I wanna do is kiss your lips and say (that I've)

Seen your face

Yesterday I met you I just can't forget you baby
Your embrace
If the wrong were the right then the battles that we fight
Would be worth it
You make me feel You make me feel so good

Call me in the mornin' say you love me whatever
Touch me in the night I want you 24/7
All I wanna do is be down with you and say (you should)

Kiss me and caress me cuz I really need you
Hold me so near cuz I'm startin' to miss you
All I wanna do is get down with you and say (that I've)

Seen your face
Yesterday I met you I just can't forget you baby
Your embrace
If the wrong were the right then the battles that we fight
Would be worth it
You make me feel You make me feel so good

What would I do, if I couldn't be with you?
What would I say, if I couldn't be with my baby?

Seen your face
Yesterday I met you I just can't forget you baby
Your embrace
If the wrong were the right then the battles that we fight
Would be worth it You make me feel You make me feel
You make me feel You make me feel so good!!"

RSS 2.0