TACK MED stora bokstäver!

Tack så JÄTTE mycket allihop för JÄTTE fina kommentarer på bilderna! Jag blir verkligen HJÄRTEVARM!!


.                            Tack                                      Tack                                 Tack



.          Tack                       Tack                                 Tack



.                   Tack                    Tack                                             Tack             

Loppis, Ridtävling och Jobb!

Nu har jag uppdaterat lite då och då men trotts detta så har jag inte skrivit de stora händelserna! :P Hemska jag! Och jag har ju en fin kamera som jag använder flitigt! Kanske blir lite bilder upplaggda snart och en rapport om vad som sker! Nu ska jag på ridtävling o kika på Tina! :) Lite loppis o hälsa på kajsa som skulle sälja gosedjur och barnböcker sen ska jag jobba ikväll! För den som har tråkigt så kom och handla av mig!! :) Garanterat kul!

Hjärtar dig!

Ett sista inläggande innan denna dag är över! Grattis mamma och pappa på eran bröllopsdag!! :) 20 år i branchen som bondmora mamma! Fint! Och pappa, jag älskar dig med! Hoppas ni står ut i minst det 10 dubbla till!! Grattis!

Modeling for fun :P

JA igår var jag alltså ttill Sthlm med mina fina tjejer! Dvs. Christin, Karro och Karin! Karin hade fått erbjudande om att inkomma till the studio en dag för fotografering och så vidare lixom många (typ alla andra) även gjort! Vi andra flickor hängde så klart på men det var inte det roligaste jag gjort men kul ändå! Vart så spridet hela grejen! Men det var kul att prova på! Synd bara att dom var usla på att sminka och fixa hår! :S

Vart i alla fall en del bilder men jag köpte bara 4 :P Dyrt för lite kort!


Där var dom!

 



Modellande i sthlm!

Så bär det snart av till storstan! Sthlm blir det idag! Ska ta modellbilder med Christine, Karro och syster! Blir kul med gruppbild i alla fall! Får se om det är något! :) Har fixat naglarna och plattat håret och har luggen framme dagen till ära! Dessvärre blir det nog inga bilder med hem eftersom 1 jag är pank, 2 Vet inte om jag tycker det är så roande när i princip ALLA har "likadana" bilder! Kul i alla fall och få prova på! :P

Nu ska jag iväg och stryka skjorta! :) So long! :)

Hatt till salu!

Idag och endast idag så tänker jag gå ut med ett erbjudande!! En hatt från MQ som är helt underbar! Jag har själv fått inse att jag inte passar i hattar av något slag.. :( Dessvärre! Det är alltså stråhatten på bilden men den är såklart mycket snyggare i verkligheten och denna hatt är även lite "kortare" eller vad man nu sägger.. One of a kind och HELT slutsåld! 299kr eller till högst bjudande! Lapp och kvitto finns kvar på hatten! Den är inte använd!


Härlig stråhatt! Perfekt till sommaren!


5 smultron

Idag lixsom igår var jag ledig! Och eftersom jag har sån tur så är det jätte fint väder idag oxå! Så blir rygg samt magläge halva hela dagen tror jag sen blir det jobb i morgon!

I Söndags var det en jätte mysig dag! Jobbade till 16 sen bytte jag om lite och så ner på stan och träffa Mia. Knallade runt en liten stund sen slog vi oss ned på weyne´s coffie och tog en varsin smoothie! Satt o pratade skit en stund sen givk vi och hämtade ut bio biljetter och sen vidare till tsatziki där vi åt jätte god mat och chokladtårta med hallonsås till efterätt sen promenerade vi lite.. Klackar på så det vart en inte allt för lång promenad sen vart det Sex and the city 2! Underhållande som tusan men jag tycker att den innehöll så väldigt mycket mindre mode. I denna film känndes det som att dom hade fokuserat på relationer och i serien och film nummer 1 så är det mycket vardag denna var mera en film med ett mål gör inte som kritikerna och ger den dåligt men jag måste nog ha en till om jag ska gilla den lika mycket som tidigare producerat! Det enda som var riktigt seten kul under hela kvällen och håller fortfarande är Mikaela! 5 smultron till henne! Tack för en toppen kväll!!

RSS 2.0