Mega dåligt Helen rim

Dagar som denna är man förlåten om man inte bloggar! I tre dagar nu har jag bränt mig, bränt mig och öhm.. Bränt mig.. ser ut som en vandrande tomat garnerat med ketchup och jordgubbar! Mmm..

Jag har under 2 dagar hållt till ute i Marielund där solen har varit extremt hård mot våra stackars små vita själar, sett ut som sälar. Liggandes på brygga eller i båt. öl har gått åt. Grillat och tagit kort, ja en himla massa har vi gjort. Nu är vi i stan igen. och morgondagen ska till att bli lika soligt fin. Sitter här med road min. Läser allt jag denna gång har skrivit, men denna gång är jag inte benvit. med dåliga rim simsalabim är den dåliga dikten äntligen slut och i morgon ska jag österut!

Grattis Linda!!

Grattis på födelsedagen Linda!! Puss o kramkalas på dig snyggo!

Midsommarafton

Så var det midsommar fast sommaren inte är här :S Suck! Men en mysig dag trotts vädret har det hittills varit!! :P Har gått tipsrunda, kastat boll och tittat på andra som dansat runt midsommarstången! :)


Dans runt midsommarstången i Åkerlänna!


Midsommarutstyrsel, Krans och regnjacka!! :P Leendet kan väll diskuteras.

Fortsättning blir det i kväll hos Carina och Bert! Nu ska jag gå o baka tårta klart med Emma! :)


Uppsalatidningen och den tidigare veckan!

Uppsala tidningen idag!! Ta er en titt om ni vill se vackra mig i regnet! ;P Fint Kalle! Jag fullkomligen avgudar bollsporter!Och  vad är det som är så speciellt med volelyboll då!? Jo det är så klart kläderna! Eller rättare sagt icke kläderna som förekommer i sporten! Tyvärr var det ju regn denna sköna dag.

I en hel vecka har jag haft fullt upp med diverse intressanta och ointresanta saker! För att dra det kort men ändå dra det efter denna dåligt uppdaterings influensa så var jag på Personalfest i Lördags! MYCKET roligt!! Det är hårt att gå på personalfest med Instruktöret av olika slag. Jag kan ju meddela att jag låg helt utslagen på Söndagen tack vare gratis alkohol och för mycket av det goda. Träningsverken var INTE att leka med kan jag ju tala om! En av lekarna vi körde var Fia med knuff, som gick ut på att man skulle flytta runt sin spelpjäs i form av lagledaren, på var "plats/steg" av planen låg en lapp. för att få slå tärningen igen och gå vidare så måste man fullfölja vad som stor på lappen. Där stod saker som. 50 armhävningar, 80 situps, hoppa hopprep 10o hopp. spring upp och ner för trappan 20 gånger. MED MER! Dessutom så var det tre varv som gälde och det skulle ske så snabbt som möjligt. Seg som sagt men riktigt roligt hade vi!!! Under dagen skulle var lag kordinera en dans till vår låt (alla lagen hade en varsin låt) våran var "Fading like a flower" En Radio edit version och var gång under kvällen och middagen var det bara att kuta upp på scenen och dansa våran egenkordinerade dans vilket inträffade säkert ett tiotal gånger! Sjukt kul!

I går körde jag fyrhjulingen lixom alla andra.. Eva och jag överväger starkt att köpa oss en egen! :P Denna var med 2hjuls drift men jag ensam på och gasen i nästan botten (vågade inte mer) Drog den galet mycket iväg.. Hade jag gasat på hade den vält bakåt! Men vilket drag! Och bara att lyssna på den gjorde ju hatt man fick ståfräs på armarna! Grymt kul! Mer fyrhjuling i hagen! Kan tänka mig att hämta korna varje dag!! :D

Det var VÄLDIGT kort om vad jag gjort den senaste tiden! Jag ska bättra mig på att uppdatera! Jag lovar! Hra redan skrivit några inlägg idag! :P Vill ha en kamera! Då skulle det gå mycket bättre! Har hittat en som jag tror jag ska ha! Får se hur det går utan så värst hög lön.. Suck!

Ny design

Svar ja! Det ser ut så här! I väntan på att jag skulle kunna tänkas göra något åt saken så blir det denna "supercoola" Header! Lägg märket till att det står Yee!! :P Urs så fånigt :P Tack Eric för hjälpen med "sträck komma ihågandet" :D

Midsummerslarv och update

Japp! Det är precis som det ser ut! Helen har pillat lite för mycket! Ska se till att det händer något snart och JA! Jag ska uppdatera snart! Har haft så mycket för mig! :P Håll till goddo folks! Detta är en uppdatering! :D Glad midsommar i förskott!

Facit

Glömde ju bort att lägga upp de rätta svaren! :S Här kommer dom i alla fall! Skönt att både Per och Emma e enna riktiga hajar på det här!

1. Säger inte nej när man trampar på honom...................................Stig
2. Honom får man ut det mesta av...................................................Max
3. Gör det under oväder....................................................................Oskar
4. Hon är även en färg.......................................................................Rosa
5. Den korta mamman kallas så.......................................................Lille-mor
6. Han är Gud nummer två................................................................Andreas
7. Tar han på Gotland till mineralsamling.........................................Ö-sten
8. Säger hon om uppskattad apelsindryck........................................Josefin
9. Han är gnagare med stamtavla......................................................Rasmus
10. Skall barn på kvällen....................................................................Nanna
11. Kan han slå på ett snöre...............................................................Knut
12. Så mycket pengar har hon kvar när hon är pank........................Inga
13. Har han längst ner på sina slitna byxor.......................................Frans
14. Vet hon att får är före klippning...................................................Ulrika
15. Kan hon säkert inte dessa uppgifter.............................................Klara
16. Gjorde hon när hennes gamla gick sönder....................................Fanny
17. Tog han dessa frågor på.................................................................Alvar

Btw!! Ni är sååå dåliga på att komentera!!!!

Uppsala weekend

Nu ska jag berätta något mycket sorgligt!! Många av er lever redan i vetskapen om att m in kamera inte fungerar som den ska, men nu sjunger den verkligen på sista refrengen. Inga fler kort innan ny kamera är iköpt antar jag! NI ser ju hur bilderna ser ut! Så sista titten nu!

I Söndags kväll åkte jag, faster Carina och Moa till Skuttunge kyrka där Eva satt och väntade på oss. I skuttunge var det "Sommar konsert" Och Alma skulle sjunga. Mycket mysigt! Tack för trevligt sällskap och skönsång! Sen när jag kom hem så begav jag mig mot staden. Kvällen spenderades delvis i stadsparken där Alborosie hade kalas :P Sen Terrasen en sväng. Och film på det.

Avrundade med att kika på pojkar som avnjuter tårta!

På Måndagen hade jag en inbokad tid på Nautilus för diverse tränings tester, så kl 9 begav jag mig ner på gymmet där jag träffade Johanna! Vi "testade oss" Och sen tränade vi ordentligt efteråt. Sen var jag som är aningen förkyld, helslut så jag stupade i säng nästan direkt efter. Gick ner på stan en sväng och tog en fika på storken och knallade runt lite på stan och bara minglade, på kvällen blev man serverad mat i sängen eftersom det var så synd om mig som var sjuk.. Bortskämd!.. Sen blev det en liten promenad i staden och gungande i park! Lagom härlig vända!


Stadshare!

På Tisdagen kom Christin med bussen så jag gick och mötte henne för att sedan ta en kort promenad ut till boländerna där jag haft bilen parkerad på jobbet :P Sen Åkte vi ut till Karin och Seb som vaktar mormor o morfars hus medans dom är på semester. Där fick man lunch och så gjorde Karin en rabarberpaj som prick över I:et. Sen åkte vi hem där det firades bröllopsdag så slog oss ner till bords och till god Oxfilét, potatisgratäng, sparris och god sallad, Jordgubbar på det. Sen Cyklade vi rundan för att sedan parkera hos kära kusin Emma för en vända kort och ytterligare med jordgubbar. Så hem och äta ännu mer jordgubbar och slå på en film. "Angus, thongs and perfect snogging" Ruskigt underhållande! Älskar Georgia Nicolson! Sen somnade vi i min säng.


Vårt filmgodis! Ja ni ser ju hur bilderna ser ut! *Piss skit!

I dag vaknade vi rätt sent för att sedan duka upp en ruskig frukost. åt faktiskt MASSOR!! Sen bestämde vi oss för att ut o cykla lite mera men när vi klätt på oss osv så insåg vi att det regnade så jag tog mig en dusch och sen bäddade vi ner oss i min säng igen och Grace flätade håret på mig och så kollade vi på "21" Som var mycket bra! Sen skulle Grace åka hem så då blev jag lämnad själv! Åt middag och sen bjöd jag bmig hem till Emma igen och spöade henne i kort (Som vanligt) Och sen bjöds det än en gång på ost och kex. Som sagt, bortskämd är vad man är!!

I morgon slutar min lilla lillebror i Åkerlänna skola! Ett stort kliv ut i livet.. Kan inte förstå att han ska fylla 13 snart! Obegripligt för en sån liten gutt!


Life for rent


"Det finns något som är starkare än döden.
Det är närvaron
av de frånvarande
i minnet hos de levande."


Sexigt

Så har man jobbat klart sin vecka då! Jag skulle ha jobbat i kväll oxå men jag är så gott som stendöd efter veckan som gått.. Har dessutom "typ" insjuknat i ont i halsen/ferber/trött. Jäkla inte sova ordentligt.

I går efter en hektisk dag så begav jag mig hem till Kalle där vi grillade lite, spelade kubb, kollade på film och åt Eriks traditions paj. Rabarber vart det efter att vi åkt till Thomas och norpat. Vii kollade på fotboll. Förlust eller vad?! Hm..


Kubbspel. Och vem av alla karlar + Helen åkte mannlig bil!?


Ja jag vet! Brukar få höra att man är snygg!

Det är inte så att jag poserar i päls. :S Men man måste ju bjuda till lite. Kallt var det o då är det bra att vara ordentligt påklädd!

Vilken dag!!

Började jobba kl 6. slutade jobba 12. Duscha och sen snabbt gå till eklundshof o grattulera två damer, en herre och sen hälsa på massor med folk!! Sen snabbt iväg upp till slottet för att se när Linda sprang ut. Fruktansvärt att springa fram och tillbaka! Höll på att svimma där ett tag. Sen när jag kommer till bilen så har jag fått böter! pricken över I:t... Min andra på MYCKET kort tid! Och båda gångerna har jag alltstå betalat nästan hundra spänn för att stå och har biljett men som blåst ner! Blir så trött!!!! Deprimerande som fan! Förstår inte vem som ska betala dessa för jag har minsann INTE råd. Trött trött trött!!!

GRATTIS I ALLA FALL ALLA KÄRA SOM TAGIT STUDENTEN IDAG!! Med flera.. :) Nu ska jag hasta iväg på studentmottagning så får man se om man orkar med att gå ut ikväll. har ju inte råd efter mina "bötrar"


Linda! :)

Linda igen! :)

Lyckliga skaran!

Utanför slottet!

Vadå femenin!? :P


He´s Sandra Dee

Sover gott!

Urs vad jag är dålig på att uppdatera ibland!! Så här kommer ännu en kort novell! Få se vart jag slutade skriva...

Hm Ja i Tisdags så skulle jag ju ha åkt till Sthlm och varit barnvakt men så blev in te fallet. I Onsdags var jag in till stan och gick på träningspasset med Johanna för instruktör J, det gick bra! Känner hur svag man är, fast orkar förvånansvärt mycket! :P I Torsdags så var jag bara hemma och försökte ta det lugnt, arbeta på att bli av med träningsvärk genom att promenera mera och ut på en snabb Cykeltur..

I fredags njöt jag utav solen för att sedan bege mig till jobbet på kvällen. Jobbade till 19 och sen åkte jag hem för att ensam slå mig ner i soffan och titta på en film. I detta fall, "Helen of Troj" så nu går jag runt och tänker på "the fair Helen of Roteberg" som jag har fått höra förut! :P Smickrande!?! :P Sen gick jag en sväng med hundarna i den svala sommarkvällen.

Upp klockan 7 på Lördagen, i ordning piffande och ihop plock av demo prylar och sen in till Gränby för lite shopping och sedan landa på Coop där jag skulle stå och dema under dagen! vid ett tiden tog jag paus från "Gränby coop" och åkte över till "Bolands coop" där jag satte upp bord och plockade fram och började dema tills Mr.G kom och tog över. Så tillbaka till "Gränby Coop" igen där jag fortsatte mitt arbete efter en korv lunch :P Jag begav mig straxt efter tre då jag ansåg att det var lönlöst att stå kvar då dom håller på att bygga om och knappt har några kunder. På väg hem fastnade jag i kö pga. Olycka. Så 2 ambulanser, en brandbil, en polisbil och Hellikopter blokerade vägen. En bil hade kört av, voltat ner i diket. Det hade gått bra! alla kunde ta sig ur bilen på egen hand! Väl hemma så lyxade jag i solen en snabbis för att sedan snabbdusha och göra mig iordning efter beslut om att bege sig till framfickan där Bälinge flickorna bokat bord. Där var det salsa kväll så vi blev kvar tills dom stängde! fruktansvärt trevligt var det. Salsa e så kul och sexig dans!! :P Sen en liten tripp upp på stan för att sedan bege såg hem till syster och S för att slagga. straxt efter 3 kom jag i säng.


Olycka på väg 272.


Dessan och Linda, salsa kväll på framfickan.

Upp kl 6 för att hem och ta hand om hundarna. Gick den långa biten (när man har fel skor o är bakis) hem. störtade i solen där ajg låg tills Linda ringde och tyckte jag skulle komma förbi och hämta mitt fordon och fixa håret på henne eftersom hon skulle på skiva. Så promenad till Linda, lockigt vart det och jag vart ruskigt kär i hennes nya skor!! VILL HA!!! Sen hem för en snabb dusch och så bilen och plocka upp super snygga Linda som var färdig för röda mattan. Sen bar det av in till stan där jag skulle träffa familjen för ett tåg till Sthlm. Väl framme efter lite feltittande i tidtabell så träffade vi Angelika, Nirre och Amadeo. Åkte ut till söder och käkade på en resturan som förmodligen hette "Garlic" nånting.. Där blev vi serverade Vitlöks öl. Allt var med vitlök. Så menyn lät nått så här, Vitlöksmarrinerade revbensspjäll lamm, Vitlöks potatis mos, vitlöks shots, vitlöks muffins, vitlöks soppa, vitlöks öl osv.. Så in kom öl glas med pressad vitlök i. Dumt att förstöra god öl tycker jag men det smakade faktiskt helt ok med vitlök i! Jag hittade en trevlig maträtt med. Blodig Vampyr biff eller nått sånt hette den. Potatisgratäng med vitlök och Oxfilé som var såååå god! där kan man snacka om att smälta i munnen! Till det, Chili/Vitlökssås och garnerat med vitlök :P Sen efter maten begav vi oss till Big Ben där det var komikshow, riktigt underhållande! såg dock inge bra men det gjorde inget. :P Roligast var killen som berättade något om när han satt bredvid Amy Diamond och åt och hon satte i halsen, han höll på att harkla sig hosta och fräsa i micken en stund, " jag insåg snart att om jag inte gjorde nånting snart så skulle Amy Diamond dö..... några sekunders tystnad.....Så jag gjorde ingenting." Mycket roligt tyckte jag!! Sen skyndade vi därifrån för att hinna med "strax efter tio tåget" Som utav något elfel /Brand på elstation nånting blev inställt. klockan tickade och folk som skulle med tåget en timme senare kliver på samma tåg som oss och tillslut så ber dom oss att kliva av och vandra upp mot ersättnings bussarna som aldrig kom. Halv 2 rullade det in en liten buss där halva familjen lyckades tränga sig på. Kom till Uppsala och fick väll vänta en halvtimme på buss nr 2 som kom med resten. Sen hem till Syrran där jag stupade, även denna natt straxt efter tre.


Min blodiga vampyr biff á välvitlökad

Upp för att börja jobba kl.6 så ca 2 timmars sömn. JIPPIE!! Jobbade till tolv, åkte hem direkt efter lite syndande på Max. Stupade i solen direkt där jag sov ca en timme då jag vaknade lagom varm om ryggen, vände mig och och somnade om, vaknade av att någon stod och tittade på mig. Kusin Emma behövde sällskap så gick över till henne och vilade mig där i stället. Körde lite musik quiz och fyllde detas pool! ISKALLT! Men Kerstin badade livligt. somnade kl 8 den kvällen och sov till 04:30 då klockan ringde och jag var tvungen att skynda till bussen. Jobbade till tolv sen har jag lunchat med Johanna och bara "fallit för frestelsen" som Oscar Wilde sa att man skulle göra. Har handlat lite med andra ord. nu ska jag snart fortsätta med igentagandet av sömn för att sedan åter upprepa historien. börjar jobba kl.6 i morgon igen. Kul!! Solen skiner nu i alla fall! lite glädje åt lilla mig.


Emmas kommentar "Helen badar fötterna med Agnes som bh." Ser lagom galen ut.. (Fotograf: Emma Andersson)

Shema för sovandet då!

Fredag kväll Säng kl      01:00
Lördag morgon upp kl   07:00
Lördag natt Säng kl       03:30
Söndag morgon upp kl  06:00
Söndag natt Säng kl      03:00
Måndag morgon upp kl: 05:00

= Aldeles för lite sömn!!!

RSS 2.0