Aktivera mera

Tänka vi närmar oss första maj med stormsteg och mosters älskling blir om knappt en månad hela 1 år. Hon gick mer eller mindre innan hon kröp. Har varit som en sprättbåge från 1veckas ålder. Anammat både handklappningar, viskningar, vinkningar, slängkyssar, blötpussar, potta, sångcharader, dansmoves, visa kroppsdelar å massa andra genomtänkta saker. Hon är ett sant A barn! Så får man säga när man är världens bästa moster till världens goaste snäcka!!
 
Ledig dag igår inleddes med badminton kvällen innan å så cykeltur med Annika igår. Kallt, blåsigt, glasbit i däcket, paus för salladslunch på varmt hak å så vidare cykling. Totalt 3,5mil vart det! Han med å byta till sommardäck oxå på eftermiddagen. Grannarna i bostadsrättsföreningen verkade åtminstone roade eftersom vart annat fönster innefattade ett nylle eller 2 som stod och glanade..
 
I helgen blir det jobb. Jag är mindre taggad men det går nog lika fort som alla andra dagar gjort. Det är ju snart Maj månad å sommaren smyger sig allt närmre inpå.  Nästa helg får jag pussa på min lillsnäcka å!!

Alla skulle känna en Håkan

Inlett helgen med AW med mina superhärliga flickvänner! Så roligt att alla hade möjlighet och tid samtidigt! Jag vinkade av min kärlek som for mot varmare breddgrader som ett första aprilskämt mot en annans blekfeta bländverk. Jag passade på (eller vad man nu gör) med en jobbhelg som inletts med dimmiga dagar och avslutas med solsken vilket det fortsatt var när jag gick av. Hem för ryggläge på balkongen en kvart å så ut också njuta solen på en runda kring kristinehamns stadskärna på cykel. Insåg igen att det inte är ens en av Sveriges femtioelva största städer då turen inte tog mig mer än lite över en mil (utan ytterområden)... For förbi ett landmärke värt att lägga på minnet, nämligen HåkansHaak! Fick en guidad tur med ett glas sprudlande brus i handen för att se sjukt imponerande egengjorda mästerverk. Han är sannerligen one of a kind. Epoxi å trä upp över molnen, och upp över det blå stod där även en båt... Förutom de 2 superfina kajakerna han oxå gjort var denna båt typ enorm. 10,något meter lång och egenhändigt snittslad med finurliga idéer och fintankar. Han är en klar idol den där Håkan! Med sol i sinnet trampade jag sista lilla biten till andra sidan stan. Avslutar helgen med att vika kläder som en bekräftelse på att vardagen är något alldeles extra.
 
Bild sammanfattning av vad livet bjuder på. Pyssel, Aw damer minus elin som for tidigare, barnafödande kollega på g, flås å sol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0