Bara kolla kolla nappen



Haha man bara måste ju typ trycka in en sån här i truten på nån unge :P

"Manikyrerad"

Anlände i Söndags till Stockholm för att fullfölja mitt uppdrag "Försöka att inte sälja lilla charmtrollet Amadeo svindyrt passning" och här sitter jag nu ny manikyrerad sedan senast och försiktigt fösöker skriva något ovettigt medans Amadeo tar sig en tupplur..

Började i måndags med att vi vaknade vid 8.15 när mamma Angelica och pappa Nirre Försvann till jobb och kurs. Vi började dagen med att härja fritt i lägenheten med lekar som "Vinka till Helen" och "Klappa händerna". En fullspäckad dag med hårbollen och roligheter sen riktigt god mat till film medans Amadeo tog sig en tupplur för att sedan visa mamma och pappa vad vi lärt oss under dagen! Amadeo viftade ivrigt med sin högerhand medans mamma vinkade och filmade samtidigt, sedan sängdags.

Tisdagen tog vi en promenad ned till Centrum här och kollade på kläder och annat skoj och mötter upp Karin som skulle komma på besök! Vi slog oss ner på ett fik eller liknande för att utfodra Amadeo med Äpple, Pappaya Puré och oss med härlig pasta sallad. Runt om satt massor med mammor och deras barn om ivrigt sökte efter nappar, leksaker och annat spännande som stod på bordet och uppmärksamhet medans mammorna pratade med andra mammor samtidigt som dom nyllade barnen med nappar och dylikt för att dom skulle vara tysta. Karin och jag blinkade vackert till för våran lilla krabat som satt i mitt knä utan dåde napp och leksak och pillade på sina egna fingrar medans han kollade in omgivningen och de udda illalåtande varelserna, tills han plötsligt utav någon konstig anledning gav ifrån sig värsta happy tjutet följt av gapskratt. Karin och jag log lyckligt och såg oss omkring på de avundsjuka mammorna.

Jag blir bortsätt från att få leka med min nya bästis även bortskämd med ruskigt god mat här och igår kväll avslutade vi kvällen med att jag fick manikyr och handmassage medans jag blev serverad mango juice... Ahh. LYXx och i kväll ska jag och Angelica gå på bio :D Wee.


Busungen och hårbollen Amadeo
Charmtrollet, hårbollen och busungen Amadeo.

Ensam igen..

Allt så gott som bestämt och klart med familjen Amadeo om barnvaktning, infinner mig i stockholm den 18 Jan för att sedan kliva upp på morgonen och avnjuta det håriga lilla charmtrollet! Ska bli "kämpe morsom".

Fick i Torsdags kväll Norge besök som stannade tills igår (Tisdag)! Det var väldigt trevligt! Vi sysselsatte oss med saker som att Bowla, äta massa mat hos mormor och morfar, kolla in utelivet á Uppsala, kolla in Domkyrkan, och Uppsala i helhet, kolla på massa film och dricka kaffe! Underbart!! Välkommen tillbaka! och Tack för fint sällskap! Så..

Ensam igen och funderar och planerar runt min framtid, har kommit så långt som att jag ska åka in till Uppsala ikäll med mamma o lillebror och gå på någon sorts spökvandring, tills dess kanske öva lite på gitarren :P




Utekväll med Mr.Christian, jag arbetar hårt med att göra det till en kväll han sent ska glömma.. sanningen var att jag inte ville visa mitt ansikte så mycket för alla bilder vart skitfula :P

Nytt år, nya planer.

5 dagen på det nya året och jag är spänd av förväntningar inför helgen och året! På fredag kommer förhoppningsvis Christian(Gilde arbetande man) för att besöka staden Uppsala eftersom jag talat om hur fruktansvärt vacker den är (Jag är) ;P så vi får väll se hur det går. Lite nervös och fundersam på vad jag ska visa honom! Om inte annat så får han väll nöja sig med våra skit fina kor "snark"..

Ligger uppe hos Karin och sebb, har sovit här i natt, semester typ.. Tog rejäl sovmorgon och har planer på att dra ner på stan och skämma bort mig själv en aning. Tanken var att Angelika, Nirre och lille Amadeo skulle komma hit idag och jag ville hemskt gärna träfffa dem så jag stannade i stan efter att under 2 dagar ha varit datorköps hjälparinna och lärarinna till mormor min! I vilket fall så ringde familjen Amadeo i går och talade om att dom kanske inte kommer för att dom är aningen sjuka så vi får se hur dagen blir.


Lille "Tant" Oliver som jag kallar honom (Oliver) Min kusins hund sedan 10 år somnade natten till lördag in efter jobbigt hostande, en dag på ulltuna och massa mediciner med sig hem. :( R.I.P vovven!!


Hade!

RSS 2.0