VARNING STÄDNING PÅGÅR!!

VARNING STÄDNING PÅGÅR!!

Gömmer mig här på mitt rum vid min kära dator och "fixar" lite med mammas efterlängtade filmer vilket jag sällan har lust med annars så man kanske kan säga att det var ett bra knep av mamma att ta till storstädning av hela huset för att få det gjort!! :P Men jag trivs bättre här! Tänk att det är så tråkigt att städa hemma! Nästan vart som helst hur som helst men INTE hemma!

I Torsadgs kom min tappre riddare och plockade upp mig här hemma för en snabbvisit på Gränby "Ingen Alex" som jag brukar tänka! You know what I mean! :P

Lite shopping och sen iväg till Liisa en snabbis på girltalk! Två sekunder senare var jag tvungen att bege mig till jobbet. Jobbade hela kvällen och så hem o sova!

Igår jobbade jag samma pass! En tråkig eftermiddag eftersom jag var tvungen att ta farväl av en bit av min framtand som försvann när jag råkade bita lite snett :( Ni kan tro jag vart ledsen! :( Så på Måndag blir det hello tandläkaren för att "anmäla" skadan utifall att det sker något serare i livet så att säga! :( Urs för snebitning!

Idag börjar jag jobba 17.15 och ska stänga! Hoppas jag får låna bilen så att dagen kan komma att kännas lite bekvämare! Sen ska jag öppna i morgon och jobbar till 15 sen blite det nog middag och drink innan jag och Mia beger oss på SATC 2 :D wee!!! Lite måste man ju få unna sig! Men än är det långt kvar till lön och skatteåterbäring! Känns fattigt nu! Och inte svarar chefen från Norge heller med min inkomst info som jag bad om!.. SUCK!

Nu lär jag nog gå och städa! So long!

Jag skulle vilja ha fred på jorden.... Katchjing!

Jag har jobbat hela veckan så långt! Jag jobbar idag och jag jobbar i morgon och på Söndag! Undrar hur nästa vecka ser ut!

Nu vill jag:

Se SATC 2!
Ha lite mer sol och värme.
Få lön!
Gå och fika och umgås med lite vänner!
Träffa Eric.
Åka ut till Östhammar.
Flytta hemmifrån.
Skaffa egen bil.
Och lösa alla konflikter och problem på våran jord.

Var det nog!? Nu ska jag in i duschen och sen blir det iväg till jobbet! :) Adjö!

En jäkla brakare! Tack till Larz Kristerz!

Halloj!

Och nyss mina vänner så la Otto (våran hund) av en jäkla brakare har inte hört nått sånt förut! Och i ren förtvivlan hoppar Otto snabbt runt för att se vad fan det var som hände! En rolig syn! :)

Jag tror nog att det går bra för mig på nya jobbet men idag ska jag jobba och idag är jag lite nervös eftersom sist var i Torsdags och jag säkerligen har glömt bort ALLT!! Ska dessutom åka buss in till stan vilket rånar mig på ca 3 timmar mer än om jag hade åkt bil men den är ju tyvärr körförbud på just nu :( Ibland blir man bara för trött! Idag skiner oxå såklart solen! och hela dagen i går var en enda swimmingpool! Kunde inte de regnet ha kommit idag i stället när man jobbar?!

I Fredags var det Larz Kristerz i bygdegården här ute! Startade kvällen med att åka förbi Mikaela och gratulera lite i förskott och träffa lite folk, sen hem och så över till Amanda en sväng och så cyklade vi iväg till Johanna som hade lite förfest! Sen bar det av ner mot bygdegården! Fem autografer senare! (Vill påpeka att L-K så klart är mina största idoler!) Lite dans och partaj och så efterfest hos Fredrik! Hemfärd på cykeln vid 4!

Vaknade rätt sent på Lördagen och begav mig genast ut i den underbara solen där jag låg en stund tills det var dags att göra sig i ordning och iväg på konfirmation. Grattis Karro! :) God mat och träffa härliga och så hem och i säng!

Söndagen, regn regn och lite mera regn och på kvällen var det fotboll Hinden - Tärnsjö så åkte ner och tittade på det! Efteråt åkte Amanda och jag ner till bygdegården och hämtade Amandas cykel som skulle stå där någonstans! Och mycket riktigt stod den där med vin tetran fastklämd på pakethållaren! Amanda kom inte ihåg!..

Mot jobbet!

Jobbar igen!

JObbat idag! Wee! :) Jobbar i morgon oxå! 09:45 - 21:45 hårda bud! Får se vad man lär sig då! :) Blir kanske ett innlägg imorgon kväll med om jag lyckas hålla mig vaken!

GRATTIS!!

Idag vill jag gratulera!!

Grattis kära Norge på nationaldagen!

Grattis mig själv för att jag lyckats bränna mig i solen idag!

Och sist av alla vilket hon förtjänar!!! Grattis Johanna på din födelsedag.. (Inte lika viktigt som de två överstående eftersom jag inte står med i Johannas vänner bok) :P och tack för att du skrattade åt mig när jag sträckte benet! Jag ska komma ihåg det på Torsdag när jag kommer och äter upp all tårta!


Så har jag sett nya Beck filmen!! Jag gillar Beck FORTFARANDE! :) Mera tack! :P

Jag har klippt gräset idag! x2 faktiskt! Klöpp hos faster och farbror med när jag ändå höll på! :P då lyckades jag tappa mobilen... JAG VET!!! Tack! När jag klöpp gräset alltså! :S Men det gick bra! Hittade den i!?!!? gräsklipparen! Den mådde prima! Glad blev jag och fortsatte klippa men la ifrån mig telefonen! :)

Råkade köra fast lite :S Kolla in spakarna på höger sida :S satt inge bra där :P

Sen rev jag mig lite som tack utav trädgårdens lummiga buskaget! Ett litet sträck i pannan, en öm bula och lite riv på axeln men jag lever! Och som sagt så lyckades jag bränna mig lite! Axlarna är kräftröda! :S

Idag har jag även plockat bort en äcklig JÄTTE äcklig fästing!!

Lördag mös jag i solen, blev bjuden på korv hos kusin, anordnade sockerdricka träd, shopping vända med Jannica och slutligen en sväng till sommarstugan till Söndagen! Fick en ful fisk på kroken och var förövrigt så förkyld att jag inte kände någon doft eller smak under vistelsen vilket var ganska så tråkigt för att 1. vi stannat vid Hummelsa och köpt lite för mycket godis 2. för att mamma gjorde fisksoppa favorit i repris! 3. För att K och S stod för efterrätten vilket alltid brukar resultera i succé! :)


Stackars jag sjuk som få och behövde lite tycka synd om vid sommarstugan! Mammas "koselikos"tröja!

Var inte bara jag som fick fisk.. Både pappa och Karin lyckades dra upp några! :P 3 Gäddor, 3 Braxar, 2 Mörtar och en sketen liten Abborre.. Inte mycket att hurra för! :)

Gillar den här minen.. Påväguppigenfortsomfan minen!! Årets första dopp!?

Avslutade söndagen med att hämta fam. Andersson Fors på Arlanda samt hälsa resten som åkte i andra bilar välkomna hem! Mera kramar utdelas på Fredag när jag åter är frisk (förhoppningsvis) och det är Lazze K som gäller i bygdegården!

En härlig vecka har jag haft i alla fall! Hoppas ni med har haft det!

Beds are burning


Rest in peace!

Ronnie James Dio 1942 - 2010

Skulle oxå vilja kunna! :S


Svart pensionär!



Hahaha!! Så underhållande!

Fin fint!

Vad funkade bättre än hamburgare och kebab som "fyllemat" Jo MAMMAS FISKSOPPA!! Asgod!! :) Tack mamma! God natt! ;P

Kan någon gissa vad!?

Jo jag ska tala om för er!..

I dag har jag varit på jobbintervju! Jippie! Tror det tog ca 10 minuter och sen satt vi och diskuterade klädstorlekar! :P Han skulle höra av sig i slutet av veckan så ska jag komma in och börja gå dubbelt!

Det stavas OKQ8! ;P

Mera kossor!



Synd för er stackare som utav någon anledning missade kosläppet igår! Är ni fortfarande riktigt ledsna så kan ni ju höra av er till mig så kanske det går att styra upp! Hör av er! :)

Lurad som få!

Vet att jag har massa att skriva men bara för att jag sitter här nu så kommer jag inte på något..

Jag blev såklart väckt i morse utav min ÄLSKADE lillebror......... *"#LA unge!

Vaknade inte allt för lång tid efter att jag äntligen lyckats somna om av att min telefon ringer!.. Privat nr stod det och jag visste inte om jag kunde svara riktigt men nyvaken o dan så lyfter jag på luren och vad får man höra!? "Hejsan! Det beställdes en taxi från det här numret igår kväll men ingen dök upp! Vi måste tyvärr debbitera en avgift för det!" blabla bla.. Jag blev såklart lack som få eftersom jag fanimej inte beställt någon jävla taxi! Vilket jag så klart framförde! ahahahaaahaaaa var det någon som plöttsligt lät sen hörde jag bara ett HÖGT lurad utifrån hallen och i telefonen.. In strömmar lillebror skitlycklig och full i fan! Tog inte lång tid innan jag ville döda honom och satte efter!...


Sen slängde jag igen min dörr och sen dess har jag bara tittat på film och halvsovit! Shutter island blev det! Bra film! :) Nu blir det kanske något att äta och så en film till? Är verkligen helt slut! En promenad skulle vara skönt men vet inte om jag orkar! :S

Ska så småning om slänga upp lite bilder från kosläppet igår oxå! :)

Sov gott!

Tillbaka! :) Gick bra! Nu är familjen Andersson, Fors påväg mot Rhodos! Eller rättare sagt om drygt en timme är dom på väg! Nu sitter dom säkert och lyxar frukost på Arlanda! Jag ska ta o sova en stund till innan det blir dags för frukost, måla mera plank, hitta på något vättigt och så vidare! God morgon gott folk! Sov gott! Och Trevlig resa mina kära! :) Kramkalas!

Up and away!

00.43 var jag hemma igår kväll! Fullspäckad dag med ko-utsläpp och annat! så upp nu och iväg!!

Me love!! :)


Ballar av stål!!

Bara för att det är något av det sjukaste! Så dåligt men ändå rätt underhållande va! :P Haha SUCK! Ballar av stål - en jobbig djävul!








Pop offer!

Glömde ju nämna att min mormor var här igår! Min mormor och tant Greta! :P Min mormor är en riktig piligadump! Igår fick jag mig ett gott skratt! Vi diskuterade min nya frilla! Mormor berättade att jämt när hon är och klipper sig så frågar frisören om hon inte ska ha i lite mousse!? Mormor tröttnade väll och sa ja men va fan ta i lite då!..

"sen gick jag och la mig en stund.. Sen såg jag ut som ett pop offer"


Hahahaha!! Pop offer lixom! Tack mormor! :)


Sökte på popoffer på google.. Denna bilden kom upp! Tyckte den var lite kul! Så lägger in den! Försöker tänka mig mormor i popoffer frilla!! Är det så här den ser ut så är det ju bra fränt! :P


Wish me good luck!

God morgon gott folk!

Sovmorgon idag!? :) Vaknade faktiskt för ett tag sedan och sålänge man vaknar innan 9 dagar då man är ledig så är det ok!! Visst?!

Idag skiner solen och idag ska jag måla plankor! Kul va!? Det kan vara något av det tråkigaste jag gjort någonsin! Illa!

I Tisdags skjutsade jag så snällt in min mamma till jobbet! Lämnade henne där och betalade dyra pengar för att parkera på stan! Gick runt en stund och insåg att jag inte skulle hinna med mina planer under tiden jag hade parkering. Begav mig ut till boländerna och letade efter en ansiktsmask till det party som går av stapeln på Måndag! Tema Casanova! Illa för min del! Funderar fortfarande starkt på hur jag ska lösa problemet! Blir in till stan EN dag till!! :S Ska dessutom ha anlännt ett paket till mig som ligger i stan och väntar! Tycker att jag kunde ha fått det utkört men men.. Så är det att bo på landet! I Tisdags klöpp jag mig även! Standard komentaren är "behåll så mycket på längden som möjligt!" Ut kom jag och hade extremt kort och inte behöll hon längden i fram som jag TJATADE om utan det åkte av och sabbade min frisyr så nu är fanskapet rätt rakt och till på köpet en urful lugg som inte passade på mig när det övriga håret är så kort! Har fått höra komnetarer redan! :( Hedvig från A-Ö var den första! Så hade jag köpt med mig sushi hem och när jag kom innanför dörren kom lillebror och skrattade illa... Sushi o ny frissa.. Du ser ut som en kines!!! Hahaha... :( Tack!

Ikväll blire lite fotboll på Lännaborg! Kan bli kul! Och kan gå illa! Kommer att få sjuklig håll, träningsvärk och hemsk ångest efter! Wish me good luck!

Nu ska jag vara med o tävla lite här!

Härliga kläder!! Gå in och shoppa loss riktigt ordentligt! :)


Ola riktigt jäkla Lustig!!



Ibland kan man inte annat än älska Rix fm!! Ola riktigt jäkla Lustig!!

RSS 2.0