Gott nytt år!!


God fortsättning!

Idag har jag jobbat! :) Jag tycker att det är så skönt att jobba och ha något normalt i tillvaron annars så går livet som en dans på rosor just nu bortsett från att jag är extremt fattig! Man får välja antingen det ena eller det andra, är det inte alltid så? :/ Jag har ju krockat bil (IGEN) :S så det blev en summa där! Julklappar har köpts och delats ut! God fortsättning allihop! :) Nu bär det snart av mot Oskarshamn för att fira nyår! :) Får se hur det går att ta sig ner till Småland en tid som denna! :S Sen är det nytt år och dags för nya tag!

Så länge... Håll till godo och tack tomten för alla jätte fina julklappar!! :)

Julen är här!! :)

Nu var det oerhört länge sen jag skrev!? :S IGEN! Det har hänt massor!

Kom precis hem från jobbet på kära macken! Var ett tag sedan sist nu så är skönt att få jobba lite! Dessvärre var det mycket som var inplanerat denna helg så lite tråkigt oxå men men.. Så är det ibland!

Jag har varit sjuk i två veckor lite drygt! IGEN! Varit in och ut på sjukan för att få lite hjälp men inte det eftersom jag inte var nå sjuk enligt proverna! När jag fick höra det så började jag gråta! Att ha så ont men bara ha ett vanligt virus kändes inte rätt! Är jag så klen tänkte jag men efter mycket om och men nu i alla fal så ringde dom igår och sa att svaret på svalgproverna jag tog i Måndags visade att jag hade massa bakterier i svalget trotts allt! Strepp C sa hon! Kändes mycket bra eftersom jag vanligtvis inte brukar vara sjuk och avskyr att ringa sig sjuk från jobbet! När detta händer ofta under kort tid kan man börja fundera på hur seriös jag är eller?! Jag hade i alla fall börjat fundera men nu kom det en diagnos i alla fall! Docktorn sa att hon förstod att jag hade haft ont i alla fall!! Det vart lite upprättelse att få höra att jag faktiskt var sjuk på riktigt och nu äter jag penicillin! Tack!

Jag har lixom kanske känt sedan en tid tillbaka hittat mig en redig karl från Smålands skogarna som jag kärat ner mig i! Erik heter han! :) :)

Jag har köpt en bil för en tid sedan som jag redan varit ner i diket med under första snön och som jag i Onsdags krockade in mig i en bilkö där vi vart 4 stillastående fordon! :S Hopplöst! Typiskt min tur! :(

Nu inväntar jag julen men en gnutta hosta, halsont, trötthet, sista julhandeln! Sen blir det att njuta av med mina nära och kära! :) Behöver vila upp mig lite efter sjukdom tror jag :P :)

Kramkalas

Underbaraste filmen!!



Jag tycker att ALLA borde se denna!!


Dispicable me!! Den är ju bara såå bra!! :)


Ur söta Agnes och hennes unicorn love!




Agghhh!! OH MY GOSH.. look at that fluffy unicorn!!!

Så roliga!!


RSS 2.0