SINGULAR JAG MINA JAG MIG JAG MITT JAG MIN JAG HELEN SIGNE SOFIE HAGLAND

JAG är en tjej på 20 år. JAG är kompetent. JAG är välmående, har ett utseende att visa upp, en personlighet att dela med MIG av och har ett leende som trollbundit många. JAG har vackra ögon i häftig kulör, tänder i charmig färg och läppar lockande att kyssa. Fransar att fladdra med. JAG har en vacker kropp som JAG inte behöver skämmas över att visa upp. JAG är alldeles lagom lång. JAG är i en ålder då JAG utan att skämmas kan dela med MIG av MINA unika och näst intill ofattbart fina tillgångar. JAG tror på MIG själv.

 

JAG kan spela piano. JAG är teknisk. JAG kan köra traktor. JAG är händig. JAG är konstnärlig. JAG kan stå på händer. JAG kan laga mat. JAG kan köra bil. JAG kan programera en miniräknare.

 

JAG skulle vilja lära mig att spela gitarr. En av MINA högsta önskningar är att kunna sjunga. JAG skulle vilja lära mig ett språk. JAG har sedan JAG var liten haft en dröm om att åka till Polen. JAG önskar ibland att JAG skulle ha mer humor. JAG hade nog varit lyckligare om JAG vågat mera.

 

JAG älskar cheescake. JAG älskar min familj. MIN favorit författare är Louise Rennison. JAG älskar att resa. JAG älskar choklad. MIN favorit veckodag är Fredag. JAG älskar överaskningar. MIN favoritblomma är Viol. JAG älskar sommar. JAG älskar MIG själv.

 

 

Gillar jag att fotografera? Skiter björnarna i skogen, sover Dolly Parton på rygg?

Hårdrock eller synth? Hårdrock el. ev. någon knasig mix av båda.

Gillar JAG seriehjältar? Har inget emot dem iallafall.

Ut och festa eller hemma och mysa? Fest, sen mys.

JAG har kysst:!? Ett fåtal lyckligt lottade personer.

Sexigaste kroppsdel: På mig eller andra? Rumpa!

Är JAG seriös? Från och till, Försöker att vara det.

Favoritsåpa alt. dokusåpa? Kollar inte på såpor.

Vad gör JAG nästa år? Något beteydelefullt.

Sushi eller hamburgare? Sushi.

Kaffe eller te? Båda två.

Du eller JAG? JAG.


Måndag igen!

Så var det Måndag igen! Helgen har varit full med aktiviteter :P I Fredags åkte jag till Eric en sväng där det var sagt att vi skulle kolla på en film men där var det party för fulla muggar så till att försöka se någorlunda ok ut i min filmtittar outfit. vid 12 tiden så gick jag ner på stan o träffade Linda o co som satt på gillet. blev där en stund tills Johanna ringde som ville åka hem! Jag var chaufför så i väg och skjutsa hem.. Kvällen tog inte slut förrän sent så Lördagen vart aningen seg men på kvällen så drog jag och Emma in till stan igen för att bowla och sjunga lite karaoke. Vi bowlade och Emma vann med 4 poäng.. otroligt jämn match! :) Sen visste vi inte vad vi skulle hitta på riktigt. Tänkte gå på bio men vi var nästan säkra på att vi skulle somna om vi satt stilla så vi drog till flustret där vi drack några drinkar, åt lite nötter, spelade black jack o roade oss med kameran och alla läskiga "gubbar" som kom fram o försökte få sig ett kvällsdopp.. Suck! Sen när det började till att bli väldigt mycket folk så tyckte jag att det fick vara nog eftersom jag var så trött.. Så drive in på McDonalds o sen åkte vi hem! :) Tack Emma för en Inte vatten i alla fall kväll :P

I går väckte mamma mig lite för tidigt för att vi skulle åka en tripp upp till dalarna.. Vart inte mycket sömn den natten heller, jag körde dessutom. Väl uppe så plockade vi med oss den lilla korv som nu resten utav sitt liv förhoppningsvis ska få sig ett trevligt liv på Roteberg :) Kajsa kavat heter hon men hoppas att mamma kommer till insikt och hittar på något vettigare namn! Så söt där hon hoppar omkring! :)

Bebis vovven! :) Pytte o lätt som en fjäder. Hycka kan hon oxå!



DRÖMMAR I VERKLIGHET..

Vad sätter ramar runt en dröm? Hur tolkar du ordet "dröm med penna och papper!?







På väg!!! :D

Nu är det inte långt ifrån! Har fixat boende nu! Känns toppen! Tack tjejer för att ni "gillade" min kaka och för en kul eftermiddag! Det rullar! :D

Emmas födelsedag!

Idag har jag varit hos Emma så gott som hela dagen!! Jag han blivit påtvingad massa kakor, kötbullar o potatis och så har jag blivit kallad dummare än tåget! Sen sa hon att det var sånt som alla tänker men ingen säger. Hon är bara ärlig säger hon så jag ska vara tacksam! Det är ju trotts allt hennes födelsedag så jag låter henne hållas! nu sjunger hon högt och ljudligt medans jag tar igen mig efter kakätandet! Väntar på grövre kalas i kväll då vi ska få mumsig paj och ännu mera kakor! Tror jag ska hem o duscha lite innan! :) So long ferwell!

Grattis Emma!

Ja må Emma leva uti hundrade år!!! Hurra hurra hurraaa!! :D :D :D

GRATTIS!!

Kulturnatten

Var i Lördags in på kulturnatten som kanske inte var den roligaste natten! Vart sur på mig själv som var så okulturell! Hade planerat i huvudet saker jag ville göra men började fint med att jag kom in till stan kl 21 i stället fär 14 ock där gick typ hela dagen! Jaja.. Forgettable!!

Karin kom ner på stan och hämtade mig efter att vi kommit på att bussen blivit omdragen. Var hemma vid halv 4 och hade svårt att somna. När jag väl bara gjort det så var det till att gå upp igen! Seb var tvungen att köra hem bilen runt halv 7 och Karin och jag hade bestämt att vi skulle plocka svamp och om vi inte åkte med honom så skulle vi få ta bussen hem vilket inte lät så kul så upp och iväg. Väl hemma halv 8. Bestämdes det att vi inte skulle ut i skogen utan att vi skulle ta en tur till Rättvik och sen Hedemora så i väg igen! Hemma kl 21.15 igår och sen var det bara att försöka ta igen den förlorade sömnen! Mysig liten tripp hade vi dock! Fick träffa lilla "Kajsa Kavat" som kommer att flytta hit om ca 2 veckor! Och så fick vi träffa Karins svärföräldrar, Jocke och alla vovvar!:)


Lilla Kajsa Kavat som kommer om ca 2 veckor! :) Sååå söt! Vill dock döpa om henne till Edit! :) Mycket finare och passar bättre ihop med Otto! :)

I dag ska jag in till stan på middag! fullt upp nästan jämt! Ska försöka hinna med lite innan det!!

NOR"fucking long"WAY

Ja så i Tisdags begav jag och Johanna oss in till polishuset på rekryteringsmöte. Mycket intressant och blev lite småsugen på att söka!! Efter det så åkte jag, Linda och Johanna mot Karlskoga och våran sommarstuga där vi bestämt oss för att nappa.Anlände kl 00.00 ca. Sov som stockar och upp och iväg vid 07:00 On our way to Norway. Tog oss några timmar och när vi äntligen kommit fram till Askim så letade vi upp skattekontoret där vi inte blev länge efter att dom konstaterat att vi måste ha arbetsgivare att skriva ner på våra ansökningspapper vilket vi inte har. Jag blir så trött. Detta var det inget problem med sist!! Så vi köpte oss en varsin glass och vandrade runt i staden lite för att runt halv tre bege oss mot svenska gränsen igen. Lagom lång bilfärd för att köpa en glass! Åkte dessutom BMWn som drar RELATIVT mycket soppa om man säger så.. Det blev åtminstone billigare än flygbiljett och vi hade det mysigt! Några konflikter om radiokanal och volym hade vi dock, Linda vart inte lycklig när Johanna och jag dessutom försökte oss på lite skönsång i bilen! SUCK! Vi som hade sån härlig stämning ett tag! Vi stannade till i Kristinehamn där vi köpte med oss Kina mat till stugan som vi sedan slog oss ner på altanen vid sjöstugan och åt. Mysigt lagom och sen promenad på det för att sedan landa i Johannas säng för att kolla på en film och onytta oss lite! Åkte från Karlskoga vid 9 på morgonen stannade lite många gånger längs vägen dock så det tog ett tag innan vi var hemma! Pappa vart lycklig i alla fall efter att vi stannat till i Västerås för att plocka upp reservdelar till honom! Men vi var hemma lagom tid för att ta sig en tur ut i skogen och hinna plocka en kasse och en korg svamp! :) Sen kom drängen som bestämt sig för att bjuda på pizza så vi begav oss till Björklinge där vi åt god gratis pizza! :) Flickorna och jag stannade dessutom till i Hummelsta och plockade en varsin redig påse godis med oss hem som jag nu sitter och finsmakar av. Riktigt äckligt... :D Skulle såå behöva borsta tänderna!

Denna kanske kan förenkla borstandet av mina gaddar nu när jag skadat min tumme!

I Onsdags bestämde jag mig för att göra mig en ruskigt god baguette så jag tog fram stora osten och började hyvla av kanterna på den problemet var bara att osthyveln stötte på etiketten på osten som fastnade varpå jag tog i lite extra hårt och med ena handen lite för mycket i vägen, när etiketten väl gav med sig åkte på en avhyvling. Så hyvlade tummen mitt ovan ifrån och nedåt ska jag säga. Är tejpad för att försöka få halva nageln att läka fast så att jag slipper se så där lagom konstig ut i framtiden. SMÄRTA!

Svamp svamp och åter svamp!

I Fredags bestämde jag o Linda att vi skulle ta en sväng in till stan och Ikea Vi begav oss och gick runt där o filosoferade och njöt av att inte göra så mycket. Vi åt på Ikea oxå sen for vi mot Gränby! På väg dit kom vi på att vi kanske skulle ut på kvällen, vi diskuterade det på färden och en stund senare ringde Johanna som var sugen på att gå ut.. Vi shopade dyrt på gränby sen for vi hem till mig där vi pyntade oss och värmde upp med några allt för söta drinkar. Sen körde Mange mig och Linda till Björklinge där vi skulle möta Johanna som slutat jobba precis. Kläder och smink skulle vi ha med oss till henne med men det glömde vi.. :P Stackars Johanna! Tur att hon är så snyggo ändå! :) Sen in till stan där vi landade hos Eric en stund på lite förparty och sen ner på stan och till Terrassen där man vart direkt påflugen av en inte allt för nykter man! Flydde efter inte allt för lång tid mot toan. Sen begav sig Linda till Adam och jag och Johanna mot McDonalds för att möta Filip och äta lite sen mot fyrishov där snälla Ingela plockade upp oss!


Inte mitt ragg men... Offrets raggare med ess i pannan och lovord på armarna!

I Lördags kom Johanna förbi för att kräva avresa mot destination Ulva för en fika ock marknads shopingrunda! Vi kom på att vi skulle ragga med oss Mikaela med så vi åkte upp till "in the middle of fucking nowhere" För att skjuta sugproppspilar på hennes upptagna fönster men det enda vi fick ut av det var en Mimmipiggpyamas klädd Mikaela och besvikelse. Hon var strängt upptagen med att ligga och kolla på någon serie som var mycket viktigare än hennes tråkiga vänner så dissen fick vi! Nu vet vi vart hon står! SUCK! Johanna och jag fortsatte på egen hand mot marknad som var riktigt mysig! Träffade på Kerstin och Annika i folkvimmlet! Saknar så många människor i mitt liv. Där var två av dom! Kommer och hälsar på "någon dag". Mycket mysig o trevligt att knalla runt där med Johanna i alla fall! borde göras till tradition! förhoppningsvis med mer pengar nästa gång!

När jag kom hem så kom det ett antal svampplockare åkandes bestående av faster Carina kusin Eva och kusin Maria! Hakade på dom och plockade en korg svamp var. Kom hem och lekte lite med alla kusinbarn som var på hugget för kurragömma/på rymmen med walkitalkies! Mycket underhållande! Sen fastnade en hög av dem i min säng där vi mös o kollade på film sen var det dags att sova.

På Söndagen kom Eva som var sugen på ännu mer svamp och vi åkte en sväng. Plockade en korg var till sen hem. plockade lite på mitt rum och kollade på en film sen kom Emma hem från stan och vi gav oss ut till skogen i regnot och öste ihop en korg var till! MYCKET svamp vill jag lova! Har gett bort Tre korgar och tre plast kassar och på vår altan står det nu två fulla korgar och tre korgar är rensade som är plockade bara under den här veckan! :)

Gott om svamp ute i år! Mest kantareller so far men nu kommer även trattisarna i full fart!


I dag har jag varit hos Emma HELA dagen! Började med att gå över när jag vaknade. Emma hade nämligen lovat mig pysseldag och bulltömmning ur frysen. Gjorde massa kul saker. Smycken, lavendeltvål och tovat ull Emma gjorde decoupage på krukor och stöpte ljus. Sen gick vi ut och plockade massa mossa o ris och sånt och så gjorde vi varsin "höst"krans att sätta upp på dörren. Vi var även på cykeltur och hämtade Kerstin i kappellet och till affären en sväng. Så motion har vi fått med. och som pricken över i:t så begav vi oss efter middagen ut i skogen och.... Det blev en korg var till plus två hinkar blåbär som det oxå har varit allt för gott om i år! Hem till Emma sen vid 8 där det tillverkades blåbärspaj som var mycket god! Nu ska jag nog gå och lägga mig snart! Storstadsbesök i morgon! :)


Kerstin och jag är i tillverkningsfas. Tungan rätt i mun!


Blåbär! Visserligen är dessa från småland i sommras! :)



Ja har man inte skrivit på länge och man plötsligt har tiden så är det ok att det blir lite långt! :P Kramkalas

Smsa inte när ni kör bil!!!

Se och lär!! En hemsk konsekvens som lätt kan hända!


Skräcken för svininfluensan sprider sig..


(Mycket underhållande enligt mig!!)

RSS 2.0