SkärTorsag

Idag är det skärtorsdag och jag tänker påskstäda lite och äta godis i väntan på Eva, Alma och Moa som kommer i eftermiddag!! :-D Funderar på vad vi ska äta ikväll! Tips? :-) igår blev en bra dag! Jag fick pata i telefon med mina 2 Bennysar (som jag saknar er)!

Nu är det sannerligen påsk i alla fall! So long!

Glädje

Tänk så glad min lilla lillebror kan göra mig!!

"Jag lovar ja kommer o pangar tbx på dom jävlarna när ja tagit jägarexamen :) Ses på Fredag! <3"

Tack Bruchan dig kan man lita på!! :-) ♥

Blott en dag ett ögonblick i sänder...

Ja det här gick ju bra! Eller?.. Jag vill ju skriva men det är svårt att ta sig tid till något som legat på is så länge. Jag ska i alla fall försöka är tanken och här kommer dagens bidrag!
 
Det har varit en fantastisk långhelg med min kärlek. Vi har bland annat kört gokart och grillat (årets första). Vi har gått in i och befinner oss redan mitt i påskveckan och solen sken så där härligt varmt igår och det känns som att det bara är körsbärsblommorna som fattas för att förgylla denna vår.
 Igår kom dock ett litet bakslag för min del då jag anlände till Kristinehamn efter helgen. Jag kliver av på stationen, knallar fram mot min cykel och inser att nån j.v.l. har snott min sadel, med fäste och allt. Beger mig därefter till fots med packning och allt hem till Gabbi som är snäll och skjutsar hem mig. Vi tar en liten promenad och därefter tänker jag ta igen mig i shäslongen.. Till min fasa så lägger jag märket till att jag har två hål i mitt vardagsrumsfönster!! :S SKOTTHÅL!!! I MITT FÖNSTER!! Uhh... Ringde genast polisen o kacklade runt som en yr höna halva hela kvällen! Polisen kom förbi och kikade och mätte och tog upp en anmälan!
 
Idag har vi haft presentation av en forskningsprocess vi pysslat med jag och min underbara grupp. Vi fick även opponera på ett annat! Jag må säga att vi var riktigt duktiga trotts allt! Som plåster på såren så fick vi resultat på senaste tentan och jag har nu mera 6.0 godkända poäng att addera i min CV! :D Dessutom så kommer min underbara kusin Eva med fina Alma och ev. Moa hit till mig imorgon och blir kvar över natten! Därefter far dom tillbaka till Uppsala och jag med dem! Påsk ferie på hemmaplan :D Var över 4 månader sen jag var hemma sist så ska bli riktigt härligt! Önskan var att Marcus eventuellt skulle kunna kika förbi med men antar att väntan blir längre än så! :/ I vilket fall är jag trotts allt happy och trivs trotts de nya lufthålen i fönstret alldeles ypperligt i min lilla lägenhet! Vill tillägga att jag var in till tanten rakt över igår och fick med mig en kartong med jordgubbar därifrån! Den tanten gillar jag helt klart! :D
 

RSS 2.0