Annu en gång!! <3

<3 Oskar Humelbo!



Är sommaren över nu?!

Så var den första veckan av mitt arbetande snart avklarad! Jobbar såklart i helgen med men enbart på kära macken! :) Nu blir det nog en film som jag antagligen kommer att somna gott till men i morgon är det sovmorgon som gäller! Hoppas på att jag ska få massa sol i morgon så jag kan kompencera min blekhet innan solen går i moln för lite mer än ett halvt år igen! För brun vill man ju helst vara! :)

Igår kännde jag mig som en hjältinna! Elen på en hel vägg samt kassorna och uthyrnings datorn på jobbet råkade ut för strömavbrott. Panik utbröt då det enbart var jag och en till extring som jobbade men jag lyckades lösa problemet!! :) Det var en av kylarna som inte ville vara med längre och orsakade att jordfelsbrytaren slog ifrån. Helen "stålmannen" Hagland.. Det var så jag ville se det i alla fall! Helt plötsligt kunde jag ådstakomma något! :)

Halva veckan har jag ju "bott" hos kusin Eva! Har varit skönt att få agera och leva på min lust och på mina krav och jag bara känner att mognaden på flytta hemmifrån fronten kommer att nå sin topp innom snar framtid! I morgon kväll flyttar jag in hos kusin Eva igen under en veckas period! Sover med kisse ungarna på huvudkudden vilket är både mysigt och lite besvärligt! Man vaknade lixom något täppt i näsan på mornarna plus att dom spinner högre än vad pappa snarkar! :P Men men dom är ju för söta! En kväll stängde jag dörren för att få en "lugn" natt.. Trodde jag... Taddam taddam BOOM lät det ett antal gånger då kissarna verkade ta satts och springa in i dörren för att få upp den sen kraffsades och jamades det en del och så springa in i dören igen sen fick dom upp dörren och upp flyger 2 lyckliga bebis kissar och gosar ner sig vid min varma hals!

Förra helgen fick jag dessutom mitt första "far åt helvete" utav en kund! Glädje!! Nu undrar ni vad jag gjorde för att förtjäna det men nu ska jag kila ner o kika på en film så tyvärr!


Migrän..

Igår var jag och badade en sväng med Mia, Gustav, Niklas och Jocke! Kanske var dom lite missnöjda med "badstället" men vad tusan!

På kvällen åkte jag till Johanna en sväng och så tog vi (Jag, Johanna och Liisa) och åkte upp till "kalkbrottet" och tog ett dopp! Riktigt skönt! Sen hem till Jojjo igen och käka lite glass o chips och pratade sen blev det hem till midgård, hemgång och sommaren med göran innan jag så småningom stupade!

Invigde Lördagen med världens migrän! Efter att ha trott att jag skulle dö, spytt lite och gråtit massor så somnar jag en stund.. vaken igen, ont i huvudet och typ "yrsel"... Iväg till jobbet så småningom. Hoppas jag inte faller ihop!



Vart tog semestern vägen!?

Kunde den gå ens??





Igår var vi på Grönalund! Jag, Karin, Sebastian, Linus, Alma och Moa! Jätte mysig dag och jag vågade åka insane igen! Trodde jag aldrig :P Såg kändisar med! Tobbe trollkarl, en 2dm ifrån! :P Sen Mr.Uggla oxå! :) Bilder kommer kanske upp när man får tillfälle. Möjligen hinns det med en "min sommar" någon gång! :)

I morgon är min sista lediga dag och hur tillbringar jag den!? Jo blev nämligen inringd till Vg. och ska få nycklar, köpa färg och kolla läget! Blev nästan en jobbdag det :S Får se hur mycket av ledigheten som kvarstår sen!!

Sen blir det till att "vakta" kusins hus och kissebebbar en halv vecka + 1! :) Om dom nu vill ha mig där!? :P Jobba jobba jobba! Blir nog semester tur i höst i alla fall! :)

Ey du en VOGEL!

Jag vet att jag inte skrivit på evigheter men jag jobbar JÄMT känns det som och när jag inte jobbar njuter jag av sommaren! :) Så nu vet ni även vad jag gör! I går fyllde lillebror fjorton! grattis lillen du börjar bli stor! :P :) Och gissa vem som fyller år på Lördag!?!!! :D :D :D Tråkigt att jag jobbar då :( Försöker besinningslöst bli av med detta pass men än så länge har ingen nappat! :(

Så länge bjuds det på lite kärlek!! :)





RSS 2.0