Sabotage

Har förstört mig själv totalt och försköer ångra något som inte går... :( :( :( Att man aldrig kan vara nöjd!!

Sol i sinne - Brun inne!

Ska inte bli deppad över genomblöta kläder, krulligt hår och rinnande smink! Värmen kommer igen. Det blir en höst/vinter med massa film i stället!


Sunes sommar!! :)

"Det är en regning sommar vi har"

"Det är en regning sommar vi har" (Saltkråkan!)

God morgon gott folk! Vaknade i tron om att jag skulle vara barnvakt idag åt söte lille Amadeo medans hans mor och far packar för flytt till Göteborg! men snuvad vart jag på den dagen! Restiden från sthlm till Uppsala tar för lång tid så mitt barnvaktande är inte lönt! :( Tråkigt på flera sätt! Synd att jag inte kunde hjälpa till mer med! Jobbar i Em! Inte taggad men har planer för adgen på jobbet så det ska nog rulla på! Vädret är genomtråkigt dock! inte kul! Tror jag ska ta saken i egna händer och gå och klippa mig idag! fick lön igår som är noga uträknad ska räcka till en hel del "viktiga" saker men jag har inte klippt mig på typ ett år nu så MÅSTE göra det! Fick utav Mikaela "Faxarn" E. Att gå o klippa mig hos hennes frisör (I födelsedagspressent) Men hon har inte tid och ont i magen osv så nu ger jag upp hoppet om en bättre frilla om jag inte do it by my self! får se om det dyker upp nå resultat bild! :P


Regn regn o mer regn! Nu känns det verkligen som att sommarn e slut! No more bada, kokheta dagar! Bara måste skaffa mig en redig hobby! Villl börja dansa! om det bara fanns tid o pengar! Efter Norge ska jag tvinga med mig Linda på kurser! :P

PMS!!!

Gud så snäll Eric är emot mig! nu har han gått ner till cykelförrådet för att hämta sin cykel! Jag frågade om jag inte kunde få låna den till jobbet och så eftersom han inte verkar använda den. Men det var tyvärr punka på den. Men idag har han köpt ny slang till den och nu håller han på o meckar! :) Görgulligt! Tack Eric!! :)

I torsdag var jag på Vaksala torg och såg Timbuktu som var där och uppträdde! sprallig liten kille! Tycker han är bra mycket bättre efter att ha sett han live! Vilken energi och vad han såg ut att tycka det var kul! Och gissa vad! Efteråt när jag gick o strosade med kameran så upptäkte jag en LITEN folksamling. funderade om det var en orm eller nått så gick fram och kikade över axlarna på skaran och vem satt där om inte Mr.Jason "Timbuktu" Diakité!!! :P


Grymt bra bilder lyckades man ta med!

Lite oskarpa på sina ställen men fina!

Och ormen! Står typ en meter ifrån killen! Woho! Kändis kåt på han åtminstone!

Och för att klämma in ännu lite fler roligheter så
Tretton olika betydelser för PMS:

                        1. Pass My Shotgun (Skicka mig min pistol)
                        2. Psychotic Mood Shift (Psykotisk humörsvängning)
                        3. Perpetual Munching Spree (Oändligt tillstånd av mumsande)
                        4. Puffy Mid-Section (Plufsigt mellan-parti)
                        5. People Make me Sick (Folk äcklar mig)
                        6. Provide Me with Sweets (Förse mig med godis)
                        7. Pardon My Sobbing (Ursäkta mitt snyftande)
                        8. Pimples May Surface (Finnar kan dyka upp)
                        9. Pass My Sweatpants (Skicka mig min mjukisbyxor)
                      10. Pissy Mood Syndrome (Pissigt humör syndromet)
                      11. Plainly; Men Suck (Helt enkelt, män är hopplösa)
                      12. Pack My Stuff (Packa mina grejor) och här kommer min favorit :
                      13. Potential Murder Suspect (Potentiell mordmisstänkt)

I sommarens soliga dagar

Jobbat idag! En lång dag har det varit! Riktigt vart och skönt men lite för varmt för att springa runt och arbeta hårt, så höll mig så mycket inne jag kunde. Började iofs kl.7 i morse så fick ju gå hem 15! Sen var jag lat nog att ta bussen ifrån jobbet och i morse fick jag skuts. Så bortskämd man blir! Eller gör sig till! Men det är jobbitg att gå när det är så här varmt! "du är förlåten Helen!" /Gud

Beundrar den ensliga tallen uppe på myggstenen!

I dag ska jag upptäcka tvättstugan på gården! Har inte varit där tidigare men nu var det alltså dags att tvätta! Vilka moderniteter alltså! sånna tvättmaskiner och vilket bokningssystem! Ska vara där nere 16 så ska väll ta och städa lite på balkongen tills dess tänkte jag! :) Jippii! KOmmer bli fint i alla fall antar jag! Plus att man får vara ute!!


Lite fotboll på sommaren är ett måste, ser ut att kunna bli en snygg passning/skott till Linda som är bakis och står/ligger och väntar på bollen en bit bort.


Status statistik!

Hörni vad glada ni gör mig!! En liten länk på fejjan så var statistiken en bra bit över vad den varit under sommarn! Sorry! my fault!! Ska försöka skriva lite mer om det visar sig vara poppis :P Jippii! :)

Sommaren är inte över än

Snart är mina långa sommarveckor över och jag har hunnit fylla år, snart jobbat klart, varit till Ryssland, Estland och snart beger jag mig till Lettland en sväng. Har varit till Kalmar, varit i stan på landet och i stan igen! En underbar sommar har det varit och inte är den över än. Två veckor jobb till sen en tripp till Riga, äpplen som ska mogna och körsbär som ska falla. JAg ska köpa mig en kamera och så beger jag mig förhoppningsvis och som bestämt iväg till Norge och Trondheim igen i September och blir borta ett tag! Nu ska jag ner på stan och ta en fika med Eric tror jag i alla fall! :P Sen ska jag på bio i kväll med mormor och lillebror! Ska se IceAge! Jippii! Och än en gång! förlåt för dålig uppdatering men det är inte så kul att sitta vid datorn när det är varmt ute och jag har haft mycket för mig i sommar. Sommarn som inte är slut än..


Jag i Engelska parken en kyligare sommardag! (Snodd bild!!! Foto: Eric Gustafsson!)


Emma kolla in den jätte fina bilden jag tog på din dotter!
 Så mycket personligare det blir om man fyller ut inlägget med kort i alla falL!


Kramkalas

RSS 2.0