Anna Anka banne mig! Katjing!

Det är helt otroligt vad tiden går fort! :S För en månad sen flyttade jag tillbaka hem till Sverige! Jag har funderat på om det var bra eller dåligt och just nu när jag summerat min tid där uppe så önskar jag många gånger att jag hade varit kvar! Fin stad, fina människor och jag känner att jag börjat höra hemma någonstans. Men samtidigt känns det ju så jobbigt för jag vill ju vara här. Här där hemma är! Finns det möjligen en annan plats på jorden?

Vad har jag gjort sen jag kom hem då?! Jo ingenting! Back on track! Men sista tiden har jag ändå haft fullt upp med att bränna pengar och annat trams! Känner att min tid måste komma snart! Jag gör INGENTING för att komma framåt just nu, står lixom och trampar på precis samma ställe som för ett år sen och nu vill jag att det ska hända något!

Jag har ju planer, har drömmar men allting känns så långt borta! Jag vet inte vart jag ska börja, hur jag ska gå tillväga men jag vill ju så innerligt! Vad gör man?

Har dessutom kommit efter med uppdatering av mitt liv på min blogg.. Intalar mig själv att det beror på att jag har så otroligt mycket att göra, men så sitter jag ändå här och beklagar mig över att det inte ligger flera avsnitt av "Svenska Hollywood fruar" ute på nätet.. Då är det illa va!?

Men jag har ju ändå haft för mig lite saker! En kortfattad sammanfattning!

Fredag.. Till stan, shoppa och gå ut och äta med min favorit Christine och mysa, träffa John.

Lördag.. Mot Åland's bilen kom och plockade upp mig och Amanda kvart i 12 och första ölen knäcktes! Ca 500 kort tagna med MIN kamera! :) Och dagen slutade efter en bil full med pinaler, pynt o dricka från båten och "taxi Henkan" kom och körde hem mig och Johanna vid 2.. Helt slut var man då!


Karln insisterade på att få vara med på kort! :P Johanna snygginposerar!

Skitcoola brudar!

Söndag.. Blev väckt med ett telefonsamtal från min tappre riddare, dags att köra in till stan för att hämta bilen, men jag var seg så pappa fick sköta min roll! :P Amanda kom med! Så 3 flickor samt pappa mot stan. Avsläppta vid Johannas bil där vi packade in oss och for till Max där vi mötte Simon och Fillan. Käkade oss mer än mätta och skulle sen ge oss av då Johanna upptäcker att plånkan ligger kvar på Max! Tur att vi inte åkt därifrån! Men när Johanna går in o kikar ligger det ingen plånbok kvar!?? Som man brukar bli när man tappar bort något så blir Johanna förbannad och sinnes klen. Börjar genast att rota i Max soporna! Kan ju fråga sig om hon inte vart mätt!? :P Sen hemmåt utan plånbok. Men blev avsläppt vid Börjetull då pappa ville ha sällskap! Tog med mig alla mina prylar och bytte bil! Ut till Bälinge och hämta grejer, sen mot Järlåsa och lasta av och fika lite.. Skar ett gräsligt litet hål i ett av mina otursfingrar sen åkte vi hem! Krattade klart gräsmattan och rensade bort lite skit sen upp med studsmattan! Flickorna var så klart med!

Sopletarn!


Agnes och Kerstin!
Måndag.. Ja vad gjorde jag då?? :S Nånting vet jag att jag gjorde!.. Just ja! Åkte jag in till stan! Lämnade in däck,  och åkte runt och provade fota lite med kameran! Hämtade upp Christine vid BMC och så åkte vi ut till Upplands-Väsby! Blev fixad i håret och så tog vi pendeln till Sthlm. Mot Odenplan där vi gick och åt Mongoliskt mm.. Fantastiskt god mat! Sen hem till U-Väsby igen! Lite mer äta och dricka och lite kortspel sen somnade man gott!


Paintball kulor!

Tisdag.. Upp i lagom tid. Frukost och så in till Uppsala igen! Hämtade upp dom nya däcken och sen lämna av Christine som skulle till skolan! Vidare till mormor tillsammans med Karin.. Mös och åkte runt lite o handlade sen lämna K på jobbet! Mer mys med mormor sen hämta lillebror vid skolan och åka o handla byxor och tvätta bilen och så hem!

Onsdag.. Hel seg dag! Riktigt trög! Klöpp häcken, släpade ris, brumma med traktorn och oljade staket! :) Såg lagom fräsch ut efter det! Sen vid 5 ringde Jannica! :P In till stan och finglida lite och leta efter dator vilket vi hittade en till slut! :) Mycket bra kap! Åkte och käkade! Bästa "äta mat" utsikten på länge! sen hem! Lite tafsande på Js nya dator och våldgästande innan jag slutligen lämnade henne ifred! Hem och sova!

Och nu sitter jag här! :S Tror det blir en promenad!
Har setat och kikat på Anna Anka söker assistent och nu inser även jag att min kondis kan jämföras med "en 60 årig kärrings" så nu blire motion banne mig!

Jag har ju en kamera nu som kan förgylla mycket "dötid" så jag är i alla fall lite glad idag!

Min tid kommer!

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return..

Senaste!


Whatcha say Kine!?

Åland

I dag vankas det Ålandsbåt och utgång på det! Så om någon saknar mig otroligt mycket så är det alltså bara lixom många andra dra ut idag! :)

Väderleksrapport!

Ja hörrni.. Det här var ju sådär lagom kul! Här har man precis plockat undan vinterkläderna och vad kommer!? Jo typ MASSA snö!! :S är väll en dm tung blöt snö på backen här nu! Kritvitt :S Och som pricken på i´t slutar det ju inte snöa heller.. SUCK!

Unt säger sol i helgen men dom kan man ju inte säkert lita på.. Min säkrare källa säger: (Yr.no)






Friday23April


00:00 Sleet 0.2 mm Gentle breeze Gentle breeze, 5 m/s from northwest5 m/s
06:00 Fair 0.1 mm Gentle breeze Gentle breeze, 4 m/s from north-northwest4 m/s
12:00 Partly cloudy 0.2 mm Light breeze Light breeze, 3 m/s from west3 m/s
18:00 Rain 0.6 mm Light breeze Light breeze, 3 m/s from south-southwest3 m/sz






Saturday24April


00:00 Cloudy 0 mm Light air Light air, 1 m/s from west-northwest1 m/s
06:00 Partly cloudy 0 mm Light breeze Light breeze, 2 m/s from north-northwest2 m/s
12:00 Fair 0 mm Light breeze Light breeze, 3 m/s from north-northeast3 m/s
20:00 Fair 0 mm Light breeze Light breeze, 3 m/s from west3 m/s

Sunday25April

02:00 Partly cloudy 0 mm -1° Gentle breeze Gentle breeze, 4 m/s from west4 m/s
08:00 Partly cloudy 0 mm Light breeze Light breeze, 2 m/s from north-northeast2 m/s
14:00 Fair 0 mm 10° Gentle breeze Gentle breeze, 4 m/s from northwest4 m/s
20:00 Fair 0 mm Light air Light air, 1 m/s from east1 m/s

Ja må hon leva, ja må hon leva, hurra hurra hurra!

För idag fyller VÄRLDENS BÄSTA ALMA!! Grattis grattis grattis!!!! :D

God morgon!

Idag skiner solen vilket som vanligt gör det till en trevlig dag! Igår var jag in till stan och köpte den efterlängtade kameran! Och så fick jag ju träffa Eva-Lotta på köpet vilket var evigheter sen! :( Mycket trevligt! I stan träffade jag även Kalle! :) Jätte kul det med! Lika så där! Evigheter sen men vi ses snart igen ;P Gick några svängar på IKEA, åt lunch på IKEA, var till OnOff och försökte lämna in Xboxet men dom ville inte ha det utan gav mig ett telefon nummer så skulle dom komma förbi och hämta upp det! :S Märkligt! Så var jag till mormor och kramades lite. Illa för min del, jag hade nämligen tagit fel på dag vi skulle träffas! Trodde det var tidigt idag jag skulle komma dit men tydligen inte, så var några timmar sen :( Flåt momo! Piligadump lixom!

dag bär det av mot stan igen! :S Ska bland annat köpa minneskort, uv-skydd och present! :)

Stämmer det?

Haha jag gjorde den oxå Johanna!

(Skickade ett sms till 118800 med frågan "Vem är Helen Hagland?"

"Helen är en försynt härlig ung flicka som är så omtänksam mot sin familj och sina vänner att hon ofta glömmer bort sig själv. Hon är duktig i skolan och skötsam som få. En riktig svärmorsdrömär vad hon är. Kanske inte den som sjunger högst på fester och brölar och för liv, men alla behöver inte vara det ju. En mycket sympatisk ung flicka med andra ord. Mvh 118800"

El-bils rally!

I går var Jag, Johanna, Liisa och Paulina ut! Trevlig kväll men på tok för lite folk! Kanske berodde på att vi var till Kalas!? :P Jaja! Nu har man sett det, bra så! :) I dag är det solsken ute, men kallt och lite blåsigt!! Tog en promenad när jag vaknade! Skönt att inte vara bakfull! :P Var ute en stund och kikade på när Mange "meka bil" :P Fixade lilla elbilen åt flickorna och nu sitter jag och lyssnar till ett "eligt" brummande utifrån! Dags för lite mat nu sen ska jag vara duktig och dammsuga!

<3

Fin begravning! <3 Tack! Vila i frid Nina!

DRÖMMAR I VERKLIGHET

Idag skiner solen! Lite lätt molnigt men fint. Lussnar på Regina Spektor och små plockar på mitt rum! Ska snart börja göra mig iordning! Idag är det begravning :(


"Där som verkligheten ersätts utav drömmar
och där drömmar blir till realitet
finns en stjärna som förkunnar att livet
är en världsrymd långt större än du vet

I den rymden finns alla vi som längtar
efter kärlek och törstar efter liv
där är allt som förenar alla minnen
kanske bara i ett större perspektiv

Ta nu livet som ersättning för döden
och bege dig in i drömmens väna tid
där du finner mig vid kärlekslågans ände
och du själv får se dig sitta här bredvid

Ge nu efter och ta inget alls för givet
bara vara där du får i evighet
vi är drömmar som förenas i ett mönster
låt det stanna här hos oss som hemlighet"


Guess what!?

Jo här sitter man dag ut och dag in med panikångest och söker jobb.. Rätt som det är så ringer telefonen! Jag har inte ens sökt men så är det från bostadsrättsföreningen jag jobbade åt förra sommaren och dom ville ha mig i år oxå! Jag behövde inte ens be om det! :D Wewewe! :D Så nu har jag sommar jobb! :D

Snabba cash!

Igår vart det solen för min del.. När jag kännde att det var dags att utträtta något av det som står på min långa lista så hörde jag av mig till Christine och frågade om vi skulle gå på bio, åkte snart in till stan, träffade Emma en stund och gick och "shoppade" lite åt glass i solen sen skulle Emma på möte. Gick och mötte Christine, gick och åt buffé och Sushi. Så raka vägen till bion som var bra, boken var som vanligt mycket bättre men helt ok film med helt fantastiskt sällskap!! :D Tack för det! Filmen vi såg.. Snabba cash!

Idag är vädret inte lika lockande så idag SKA jag städa städa och städa! Bara så att ni vet! Blir jag färdig så kanske jag får roa mig med något mer! :D

Kamera! :D

Tror mig ha funnit kameran jag bara VILL köpa.. Ska nog göra det! :D Jajajaja!

Städa när solen skiner!? Nej tack!

I går var jag in till stan en snabbis, ut till Fullurö med syster! Nu vill jag flytta ännu mer! Har funnit min stil.. Vill köpa allt! Härnäst blir det förhoppningsvis kamera köp sen är man väll pank då.. :( VILL HA JOBB!! :( I går kväll, kramkalas med Kerstin och Agnes, sen spelade jag, Emma, Niklas, Jannica och Jonas på ett hörn Alias! Jag och Emma vann! Är vi bäst eller bäst!? Idag ut i solen och bara njuta! I mellan varven hoppas jag väll kunna hinna med att städa mitt rum och packa upp det sista av Norge packningen.. SUCK!! Menså läng som sagt UT! :D

Vårsol, fjärilar, blobbor och kryp!

Sen jag kom hem har jag gjort massor men ändå inte mycket. Som vanligt en hel del dötid! Jag har varit i stan massa, fått min klocka! Varit och bowlat med kusinbarn, varit och ätit på Tratoria comedia med Christin Karin och Karro samt bowlat med dom! Varit i Upplands Väsby en hel del!! :D Haft det allmänt allmänt! I dag bär det in till stan en sväng för att uträtta ett ärende sen blir det via Skuttunge by hem och så hem sen och så ska jag mysa med Agnes och Kerstin i kväll! :D

Tills dess njuta av våren!


Blåsippor! Sover lite!!

Färdig! :D

Vakna!

Påbörjad pizza som bjöds hemma hos K och S i helgen! (lufttorkad skinka, paprika, färska tomater, färska champinjoner, mossarella, ruccola sallad, krossade valnötter och honung! MUMS!!

Trondheim farewell!?

Sista och sista och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller.. En tung vecka utav flera anledningar Men så kom helg, pappa och lillebror Oskar kom strax innan 15 på Lördagen. Jag hade jobbat på morgonen. Ut och kika på Trondheim, äta Pizza buffé uppe i Tyholt tornet och städa städa städa! Pappa var toppen hjälp och är värd det mesta efter hans insatts i lägenheten! Bonade golv, inoljade bänkar och bord. Lister och bjälkar, speglar och hissdörrar. Det fanns ingen hejd på honom. TACK PAPPA!! :D Godkänd städning vart det oxå för er som inte hört om det! :D

Söndagen.. Sista dagen på min sista helg åkte vi ut till "kysten" Och ön Hitra där vi hade som mål att se Atlanten nu när man ändå bott så nära så länge men inte varit ut innan! En inte allt för lång bit trodde vi att det skulle bli men det visade sig efter våran "fågelvägen mätning som slutade på 6 mil, ta oss 3 timmar att nå vattnet.. Lite virr varr för att leta efter en fin utkikspunkt som vi tillslut hittade och sen hem till Trondheim igen.. Denna gång körde pappa som ville köra samma lika som Norrmännen i bilarna före! 90graders kurva och pappa i 110! Det gick ju förvånansvärt bra ändå och vi var efter 1,5 timmar i Trondheim igen! Halverad tid! SUCK! Sen vart det bowling! :)

Bilder säger mycket!... Klickbara bilder! John kom förbi med en liten avskeds present. första tussilagona! 3veckor sen. Karta på Hitra (lite av där vi var). Pappa och Oskar på G ute på Hitra. Utsikt (Hitra) bilder. Pappa och Oskar ute på Hitra, Atlanten bakom och eventuellt någon liten ö.. Oskar på Ulvöya. Pappa klättrar. Ser ju ut som "Norge vägar" vilket det var! Utsikt från vägen ut till Hitra.



Tack alla ni som gjort min Trondheim period till ett fint minne att bära med mig!!

Uppe innan tuppen!

Det märks att det börjar bli sommar och att det ÄR vår!! Jag vaknar var morgon vid 6 tiden senast och funderar på om det är dags att gå upp men inte inte... blir tokigt irriterad på de "FÅ" flugor som letat sig in och just nu håller på och gör narr av mig när dom försöker surra sit in i mina ögon! Fy vad jag hatar flugor. Men ändå är det någon typ av fantastisk glädje när man vaknar till solsken, en glädje som är svår att störta.

Relativt nyvaken sitter jag nu här och funderar på det mesta. Hur jag ska lägga upp min vecka, hur jag ska lägga upp sånt som bör göras "snart" och vad jag skulle ha gjort. Borde jag inte ha skrivit lite här för att hålla er uppdaterade på min fantastiska tillvaro!? Hade inte jag lovat er ett inlägg om min sista vecka i Trondheim!?

I nytt inlägg för att korta ner men här kommer det! :D

Hoppa i sängen!!

Hektisk påsk!? Har haft det trevligt här hemma sen jag kom hem! Full rulle hela tiden! Och jag har fortfarande inte skrivit nått om min sista Trondheim vecka :( Inväntar rätt tillfälle.. Under hela halva påsken har jag hjälpt syster och Sebbedoh att flytta prylar här hemmifrån och gammla lyan ut till Upplands väsby! Konstigt att dom snart "bott" där i en månad! Vill fixa massa och dona men får försöka förstå att det FAKTISKT inte är my crib.. :( VILL OXÅ HA!! Nununu vill jag flytta! Känns lite hårt att flytta hem när man inte bott hemma på ett tag. Men hur ska man ha råd?! Har spanat in "mitt" hus! Nu ska jag bara lyckas skrämma iväg de nuvarande inneboende folket innan jag kanske eventuellt har en möjlighet att köpa huset! :) Låter som att jag har en chans! :D Wee

I dag ska jag snart bege mig in mot staden för en date med Christine, Karro och Karin! Blir middag på Tratoria Commedia och bowlaget efter det! Ska se om Eric kanske har tid och lust att bli gästad innan det! Om han orkar att jag kommer dit och lyssnar på "dålig musik" och hoppar i sängen :D

Inväntar min klocka som ska komma med paket från UK någon dag med!! Väntar med spännign! Det första jag ska göra är att lämna in den och byta armband! Funderar på vad för fansy armband jag kan tänka mig! :D Kom klocka kom. So long!

Glad påsk

Glad påsk allihopa!! :D Nu är våren kommen! Förra helgen plockade jag Tussilago! Och blåsippor, skilla, snödroppar och övrigt grönt börjar kika fram! Så härligt när solen skiner! Ska lägga ut lite bilder och skriva en rad om min sista vecka i Trondheim så snart jag får tid och lust! Mössan som jag hållt på med så länge blev även klar igår! :P Så ska vi se om lillebror kan tänka sig att bära den!?

RSS 2.0