Underbarast!!


Eller?!


Städa städa varje Fredag!

Urs vad duktig jag är! Eller!? Jag har i alla fall städat ett rum! Nästan! :P Bara sjuttiotolv stycken kvar! :S Men det kanske det är värt!?


Och vad glad jag blir! Glad att så många läser min blogg ibland! :P

Svar: jag faller kanske för den raggningsrepliken i och med att den är så outstanding! :P Men så jäkla klockren!! :)

:D Allmänt glad idag! Fortfarande sjuk dock! :S

Får jag bjuda på en korv?

Hahaha!! Jag letar efter några roliga raggningsrepliker jag sett förrut.. Ruskigt fånigt men det är ju bra underhållaned att läsa alla fulingar!! Och vad hittade jag!? Jo Årets bästa!!





Håll i er nu!





Får jag bjuda på en korv?






Hahaha! Det är humor på min nivå! :D

Oskar Hummelbo

Jag ÄLSKAR verkligen denna låt!!




Sjuk igen!

Sitter eller snarare ligger här hemma i min säng, sjuk som aldrig förr! :/ Nästan obegripligt att jag gått och blivit sjuk igen! Jag var ju hemma och förkyld för två veckor sedan! Fick för mig att jag dragit på mig halsfluss men ingen vill offra sig och ta emot mig! Idag är det i alla fall bättre! Igår var det illa! Räknade ut att jag har sovit 16 timmar sen igår när jag vaknade kl 11 :S Illa va!? Känner mig lite som en sombi! I helgen blir det jobb så jag skyndar att tillfriskna! Kan inte vara borta något mer nu! Känns som att jag inte jobbat alls på typ ett halvår.. Vilket jag i och för sig har gjort! Nu blir det matlagning på min nivå! Ska försöka visspa ihop en "soltorkadetomatersoppa" och dricka! Sen om jag sköter mig kanske jag får äta lite glass efter! Se det är inte så dumt att vara sjuk ibland! :P

Mera jobb!

Vissa veckor och i perioder går det bra att skriva! Andra är det tyst som i skogen.. Något ligger och trycker men inget tillräckligt stort som måste rapporteras. Men det äj ju mycket som hänt så här kommer en kortfattad ressumé!

Jag kom inte in på El-utbildningen som ni kanske såg!!? Och min första reservplats har inte blivit aktuell. Vi vilar på den fronten! Sen har jag ju varit på en fantastisk resa till Grekland med min tappre riddare alldeles nyligen!! TACK för det Johanna!!! Det var det bästa på mycket länge!

Sen, oxå tack vare min tappre riddare så har jag fått ett till jobb! Nu håller jag även till på hemtjänsten i Björklinge!

Första snön!

Tro det eller ej men idag kom första snön!! Ska man skratta eller gråta? Utomlands igen jag tack!

Naiv?!

Är jag kanske bara jävligt naiv? Min sociala åtrå är på toppen av ett berg och det enda sättet att ta sig ner skulle vara hoppa!

Patetiskt!

Det mest deprimerande inlägget som någonsin landat på min blogg!! Patetiskt enligt mig!

"Jag har alltid varit en ensamvarg och jag gillar det. Det är inte alltid en sorg att vara ensam. Men av och till så är det det. Då gör det ont. Man saknar. Såklart." (Anne-Cath Vestly)

"Allting har ett slut ropar döden som tittar ut över skog och äng, svävar över flickans säng. ”Kan du inte ta mig… jag vill så gärna följa dig”! Rösten hör till flickan som inte vill leva mer, hon vill hellre följa döden som stillsamt ler. ”Än är inte din tid inne… ett tag till får du sova i ditt linne”. Flickan börjar sakta gråta, döden kan hon ej förlåta. Vad har hon att leva för? Allt omkring henne bara dör. Alla hennes drömmar, allt hon trodde var sant, hon har ofta försökt stiga över en kant. För att få glömma allt som hänt, känslor som hon en gång känt. Han har försvunnit. Tänk vad många tårar som runnit. Förstod han aldrig vad hon kände? Skulle det någonsin nå sin ände? Ett enda ord hade betytt så mycket, av hennes hjärta fick han ett stort stycke. Plötsligt står där hela sanningen naken, nu förstår hon hela saken. Ett äventyr var allt hon var! Nu har hon inte längre någon kärlek kvar. Äntligen får hon den vila hon så väl förtjänat. Hon går glatt till död för att honom betjäna."




Den girige saknar både det han har och det han inte har. (Grekiskt ordspråk)

Deppig dag då jag färgade håret som min tappre riddare hade sagt!

Sitter och deppar... Lyssnar för en gångs skull på en annan låt än min nuvarande älsklingslåt som har sussat öra sedan i Fredags!!


Enjoy!



RSS 2.0