En helt ovanlig Lördag

ÅÅhh mamma vad kul!! :D Ja dom har tre sånna pussel här! Dom är knepiga att lägga dessvärre men det är ju halva grejen!


Kolla kolla O'A


Idag har vi faktiskt fått gått ut på en promenad! Mycket skönt! Knallade ner mot stan, in i några butiker och roade oss, vidare upp mot slottet och sen tillbaka! Båda grupperna som ligger inne nu var ute och den andra gruppen har på sig blodtrycksmätare i 15 timmar som mäter blodtrycket på dom ca var 30 minut och när den sätter igång och mäter så måste dom stanna för att få ett så korrekt svar som möjligt! Detta resulterade i att (eftersom dom var 4st) fick lov att stanna lite då och då efter som någons mätare satte igång! Och vi måste gå som dagisbarn samlat så det var lite som att gå ut med en hund som stannar och kissar eller sniffar stup i ett! :P Bra liknelse!


Axel och Anna kollar in Teknikmagasinet föndter för en "om du fick vad du ville i fönstret vad skulle du välja!?" Och så har vi två stopp för blodtrycksmätning att vänta på! (Klickbara bilder)

Stop för blodtrycksmätning.... Gång 7!? :S :P


Vid Islandsfallet passerade vi märkliga isflak med typ rosor på. Dom största vad ca en meter! :S Märkligt fenomen men vi konstaterade att det berodde på strömmarna!

Den övriga tiden av dagen ägnades åt att lägga pussel nr.3 i serien "smågubbarmedrödanäsorprecisöverallt"!! Vart klara med det oxå efter mycket om och men! Detta var det svåraste hittils! Idag fick Anna och jag dessutom superhjälp av massa pusselsugna fingrar! :) Och!!!! Får inte glömmas! Har jag och Axel roat oss med att dra och vicka på alla spakar vi hittade på våra sängar och fiffla lite med de andras sängar medans dom var på andra äventyr! Mycket roande tyckte vi! Mindre kul tyckte de andra som inte lyckades klura ut "hur i helvete" man fick tillbaka sängen i standard läge! :P Hohoho!

Anna sitter och klurar!!


Annas säng respektive Kristians säng efter att jag och Axel haft kul med spakarna! :P

Kommentarer
Postat av: O´A

Va bra att ni har kul. Det hade ju kunnat vara hur j-la trist som helst.

Titta på pussellådorna. Står det något namn på han som ritat. Kommer inte i håg men tror han var italienare. Kramen sötnos.

Har varit hos kompis och ätit och druckit vin. Trevligt.

2011-01-30 @ 00:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0