"Familje"utflykt

Uppdate!!!

Jag vill inte leva mitt korta liv genom en dator eller en mobiltetlefon och jag vet att jag är dålig på att uppdatera trots att jag valt det som min väg att informera och upplysa om vad som försegår. Uräkta alla som försöker få tag på mig och inte lyckas med det!! Stört irriterad på min mobil som är ur funktion! Blir ändring på det när lönen börjar rulla in!! Teknikens under!

Jag skulle i Måndags ha börjat jobba på Gilde trodde jag men ha fick jag när jag dök upp där klockan två och fick höra att jag skulle komma tillbaka 2 timmar senare! Tur för mig att jag hade tagit bilen. Åkte hem och kollade mailen där det hade rullat in ett mail ifrån Gilde där det stod att jag skulle återkomma på Onsdag kl 14 eftersom dom gjort ändringar i datasystemet i helgen! Så stannade hemma och mös. Har idag varit hemma hela dagen och gjort mycket lite. Var ut på en promenad med Linda som kom hem ifrån Sverige igår. Linda hade med sig önskemål hemmifrån! Jag hade ringt mor min och frågat om hon kunde handla lite eoch packa ihop en liten bag till mig. När Linda kommer ber hon genast om ursäkt över att hon inte stoppat in min påse i kylen eftersom det var fil i den. Fil frågar jag!?? Ja... Jag kollar igenom min kasse och ser att mamma stoppat nere jordgubbsfil från Arla dessutom. Trodde först att pappa haade smugglat ner en 7gårdars fil bara för att jag inte skulle glömma men inte det. Jag pratar med mamma senare på kvällen och ifrågasätter filen varapå hon säger. Ja men du skulle ju ha lättfil med jordgubbssmak. Vad jag egentligen hade bett om var Lipsyl med jordgubbssmak... Underhållande! Men tack för filen söta mamma! Med i påsen låg även en godispåse! :D Tack!! Inte behövligt men myckete gott!

Häromdagen hände dessutom något underhållande igen. Ett rop innifrån toan igen och ut tittar Mathilda.. Vi rusar självklarat in på toan och kikar efter och favorit i repris ser vi när vi kikar ner i toan och ser...


Beccas och Mathildas nyöppnade tandkrämstub...

Tacksam än en gång övere att dete inte var något som tillhörde mig. Förstår inte hur ni lyckas men nu är det inte bara Johanna som har skitrena kläder utan även flickor med skitrena tänder!

I helgen när Linda roade sig på hemmaplan så begav vi övriga oss ut på "familjetur" söndag em. Vi åkte bilen ut till Heimdal för att se om vi kunde hitta på något kul men allt vara stängt så vi vände tillbaka mot Trondheim där vi stannade vid ett öppet Bunnpris och inhandlade Julebrus och lite frukost grejer. Jag körde. Flickorna tyckte det vara myckete underhållande när vi skulle parkera bredvid en bil där det stod några killar och jaga fick motorstopp.. Uppför lutade parkeringen och Johannas bil ville inte lyda med växelspaken så så blev det.. Mycket samlad med fnissande flickor runt om mig så startar jag bilen snabbt och väljer en annan parkeringsplats!! :D Efter inhandlandet så begav vi oss ner till vattnet och njöt av friskluften och den vackra utsikten! En mysig liten utflykt i eftermiddagsljuset blev det!


Försökte skapa ett fint höst kort men det är inte det lättaste med mobilkameran. Men skickligt utav Johanna som är fotograf!

Mathilda och Rebecca leker på klipporna! :) En platts som denna bör upplevas så kom och hälsa på mig!!

Nervös inför morgondagen är jag med! Kommer att gå bra men nervös är mana ändå! Nu ska vi kika på en film sen blir det nog läggdags! :P

Kommentarer
Postat av: Mari

Jag som btt så länge i Trondheim har totalt missat att de finns klippor där!

2009-10-27 @ 20:26:54
URL: http://erikssonmari.blogg.se/
Postat av: Eva

Lycka till på jobbet i morgon.

Många kramar oss i Grankulla

2009-10-27 @ 21:08:29
Postat av: Anonym

Så där går det när man sluddrar på talet. Läppsyl är ruskigt likt lättfil. Jag var så glad när jag fann det, DIREKT, på fil hyllan. Trodde aldrig vår lilla butik skulle ha det.

2009-10-27 @ 22:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0